Βόλος: Τη μαχαίρωσε μπροστά στο παιδί τους γιατί του ζήτησε να χωρίσουν!

Metrosport Team31 Αυγούστου 2024

Αποτροπιασμό προκαλεί η αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε στον Βόλο, με θύμα μια γυναίκα, όταν ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8) την ώρα που το θύμα βρισκόταν στο σπίτι των γονιών της στο Βόλο, με τον δράστη να εισβάλει στην κατοικία εκτός ελέγχου.

Μάλιστα, ο δράστης αρχικά προσπάθησε να μαχαιρώσει τα πεθερικά του και, αμέσωε μετά, επιτέθηκε στη σύζυγό του, τραυματίζοντάς την στο δεξί μηρό, ενώ στον χώρο βρισκόταν η ανήλικη κόρη τους, που είναι μαθήτρια Λυκείου.

Αμέσως μετά, η τραυματισμένη γυναίκα  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβλήθηκε σε ράμματα, ενώ η ΕΛΑΣ συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, όπως: ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, οπλοκατοχή, ενδοοικογενειακή απειλή, αλλά και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο δράστης κατείχε νόμιμα κυνηγετικό όπλο, ενώ το θύμα υποστήριξε ότι δεν επιθυμεί να μεταφερθεί σε χώρο φιλοξενίας και θα επιστρέψει στο σπίτι της, αφού ο δράστης συνελήφθη.  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.