Βόλος: «Τέλος» ο Μπράτσος από τον πάγκο του

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2023

Με τον ΝΠΣ Βόλο να βρίσκεται στον «πάτο» της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον προπονητή, Κώστα Μπράτσο. Μια απόφαση, που βρήκε σύμφωνο και τον ίδιο τον κόουτς.

Κοινή συναινέσει, λοιπόν, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να προχωρήσουν στην λύση του συμβολαίου τους. Ο Έλληνας τεχνικός βρισκόταν στο τεχνικό τιμ των «κυανέρυθρων» τα τελευταία χρόνια και αναλάμβανε χρέη προπονητή κάθε φόρα που προέκυπτε ανάγκη.

 Μάλιστα, φέτος ήταν η πρώτη φορά που ο Βόλος ξεκκίνησε τη σεζόν με τον Έλληνα στο τιμόνι. Ωστόσο, οι απανωτές ήττες και το γεγονός πως η θεσσαλική ομάδα αποτελεί τον ουραγό του πρωταθλήματος, ανάγκασε την διοίκηση να του δείξει τη πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΝΠΣ Βόλου: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μπράτσο.

Από σήμερα οι δρόμοι του Βόλου με τον Κώστα Μπράτσο χωρίζουν. Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Κώστα Μπράτσο για την προσφορά του στην ομάδα όλα τα χρόνια που βρισκόταν στο τεχνικό της επιτελείο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Κώστας Μπράτσος παραμένει φίλος της ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν στο μέλλον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.