Βόλος-ΠΑΟΚ: Βάζουν STOP στην οργανωμένη μετακίνηση, ισχύει η μεμονωμένη

Γιώργος Καστάνης20 Σεπτεμβρίου 2024

Κανονικά παρόντες στο Πανθεσσαλικό στάδιο, θα είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο. Παρά το γεγονός ότι η οργανωμένη μετακίνηση δεν επιτρέπεται σύμφωνα με απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης και του υφυπουργείου αθλητισμού.

Μάλιστα σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε:

«Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 21Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης».

Η μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ, με προορισμό τον Βόλο ισχύει κανονικά και ως εκ τούτου οι 5.000 οπαδοί του Δικεφάλου θα είναι παρόντες για να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.