Βόλος-ΠΑΟΚ: Διαιτητικό τιμ με «κόκκινο» παρελθόν στο Πανθεσσαλικό!

Γιώργος Μάντζιος20 Σεπτεμβρίου 2024

Οι ορισμοί της ΚΕΔ για την 5η αγωνιστική φέρνουν στην επιφάνεια ένα διαιτητικό τιμ με «κόκκινο» παρελθόν. Πού σφυρίζει το συγκεκριμένο τιμ; Στο ΝΠΣ Βόλος–ΠΑΟΚ!

Έχουμε και λέμε:

  • Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης από τα… «κόκκινα» Χανιά. Αξέχαστη η διαιτησία του στο περιβόητο Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1 το 2021 που του στοίχισε την απουσία του από τη δράση για περίπου 1 χρόνο! Επιθετικό φάουλ το γκολ του Ολυμπιακού (ο Μπρούμα ρίχνει τον Στρούγγη στο έδαφος), κίτρινη αντί για κόκκινη ο Μπουχαλάκης για σκληρό μαρκάρισμα στον Χαρίση, χέρι – πεντακάθαρο πέναλτι του Σεμέδο εντός περιοχής και μη αποβολή του Μπα στο φινάλε, όταν κλώτσησε πεσμένο παίκτη του Ατρομήτου).
  • Για την ιστορία ο Πέτρος Τσαγκαράκης έχει σφυρίξει 5 φορές παιχνίδια του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να μετρούν 5/5 νίκες με γκολ 11-0 (!), με υπέρ του Ολυμπιακού δύο κόκκινες και δύο πέναλτι!
  • Επίσης ο Πέτρος Τσαγκαράκης ήταν διαιτητής στο περιβόητο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-2 πρόπερσι, με τον επόπτη Σινιοράκη (από τα Χανιά) και αυτός και τον AVAR Καλαμπόκη να κάνουν μεγάλα λάθη στο γκολ ισοφάρισης του Αστέρα.
  • Στο VAR του περιβόητου Ατρόμητος – Ολυμπιακός τότε o Τάσος Παπαπέτρου, με τον οποίο στο χορτάρι ο ΠΑΟΚ σε 12 παιχνίδια δεν κέρδισε τα 7!
  • Στο VAR ο Στέφανος Κουμπαράκης, που μπήκε ήδη δύο φορές φέτος VAR σε παιχνίδια του Ολυμπιακού με Λαμία και με Βόλο!
  • Επίσης ορίστηκε στο Βόλο επόπτης από τον Σύνδεσμο Πειραιά! Μάλιστα ο Χρήστος Κορωνάς είναι και ο μοναδικός Πειραιώτης επόπτης στους πίνακες της SL1!
  • Μακάρι στο χορτάρι να δούμε μια διαιτησία καθαρή και 50-50, αν και οι συμπτώσεις είναι... μαζεμένες!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.