Βόλος: Πανό από τους φίλους του ΠΑΟΚ για τον Πορτοσάλτε

Metrosport Team12 Μαρτίου 2023

Τα όσα αδιανόητα έχει ξεστομίσει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, έχουν προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να στέλνουν ένα μήνυμα στον δημοσιογράφο, με πανό στο Πανθεσσαλικό, πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο.

Το πανό των φίλων του "δικεφάλου" αναφέρει: «Του Πορτοσάλτε τη θυσία, χρειάζεται η δημοσιογραφία». Θυμίζουμε πως ο Άρης Πορτοσάλτε είχε δηλώσει περί θυσιών για το τραγικό θάνατο δεκάδων ανθρώπων στα Τέμπη από τη σύγκρουση των τρένων.


«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα»
, είχε πει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.