Βόλος-Παναθηναϊκός: Ο Γερεμέγεφ το μετέτρεψε σε... περίπατο (vids)

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2023

Μέχρι το 64' όλα φάνταζαν δύσκολα για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο κόντρα στον ΝΠΣ, στο δεύτερο ματς της σημερινής (20/12) ημέρας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα πάντα, όμως, άλλαξαν σε εκείνο το χρονικό σημείο...

Ο Γερεμέγεφ πέρασε στο γήπεδο στο 62' στη θέση του Μαντσίνι και δύο λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Ιωαννίδη. 

Με σύμμαχο τον ενθουσιασμό, στο 66' ο Αράο με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 72' και πάλι ο Γερεμέγεφ, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, πέτυχε το 0-3 μέσα σε οκτώ λεπτά!

Κάπου εκεί το παιχνίδι... τελείωσε, ο ρυθμός έπεσε και οι πράσινοι επέστρεψαν στις νίκες μετά τις ήττες από Μακάμπι Χάιφα και Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΝΠΣ Βόλος: Κόστιτς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης (68' Κορνέ), Μύγας (68' Κίτσος), Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης (63' Μεταξάς), Ασλανίδης, Μωραΐτης (74' Μπερτόγλιο), Κόμπα, Γκαρσία.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (82' Γεντβάι), Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (61' Ζέκα), Βιλένα (82' Τσόκαϊ), Παλάσιος, Μπερνάρ (73' Κλέινχεϊσλερ), Μαντσίνι (62' Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.