Βόλος-Ολυμπιακός: Πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν-Κανάλι μετάδοσης, ώρα έναρξης

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο χορτάρι για επίσημο αγώνα, πρώτη φορά την φετινή σεζόν, αφού ακόμη δεν έχει «πέσει» στις ευρωπαϊκές...μάχες. Έτσι, ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν στον Θεσσαλικό κάμπο, προκειμένου να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις κόντρα στον Βόλο.

Ως γνωστόν, η επιτυχία της περασμένης σεζόν αφαίρεσε από τη ζωή των Πειραιωτών τα προκριματικά, καθώς με την κατάκτηση του Conference League, εξασφάλισαν θέση στο League Stage του Europa League 2024/25. Γεγονός που συνεπάγεται πως  οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Μεντιλίμπαρ θα αρχίσουν να αγωνίζονται στην Ευρώπη από... Σεπτέμβρη. 

  • Έτσι, η αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο αποτελεί το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για την φετινή αγωνιστική σεζόν, οπότε οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το Σάββατο στις 8 το βράδυ.

Μάλιστα, παρότι μέρες... διακοπών, αρκετός κόσμος αναμένεται να ταξιδέψει στο Βόλο με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πάρει 9.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση και το μεγαλύτερος μέρος τους να έχει πουληθεί.

  • Μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cosmote Sport 1 HD.

Κάνοντας μια ανασκόπηση στο παρελθόν των δύο ομάδων και σύμφωνα με τα στατιστικά που μοιράστηκε η επίσημη ιστοσελίδα της Super League 1: «Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες του Ολυμπιακού μέσα στη Μαγνησία, το περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε με ισοπαλία (2-2). Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες και η πρώτη με γκολ, αφού υπάρχει και το 0-0 της σεζόν 2019-20.

Ο Βόλος, σε συνολικά δώδεκα αναμετρήσεις με τους Ερυθρόλευκους και στις δύο έδρες έχει τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες. Η μια είναι με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό (1-1) και οι άλλες είναι στην πρώτη τους συνάντηση στο Βόλο (0-0) και στην τελευταία (2-2).

Η ομάδα της Μαγνησίας έχει καταφέρει να σκοράρει στα μισά από τα μεταξύ τους παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό από την άλλη να έχει σκοράρει στα εννέα. Οι τέσσερις νίκες των Ερυθρολεύκων στο Βόλο είναι όλες με διαφορετικά σκορ.

Ο Ελ Αραμπί είναι ο πρώτος σκόρερ των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με τον Βόλο και στις δύο έδρες, αφού έχει σκοράρει οκτώ φορές απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, με τα επτά τέρματα του να είναι σε αναμετρήσεις που έγιναν στον Πειραιά και το ένα την σεζόν 2022-23 στο Βόλο.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία δέκα χρόνια έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με εντός έδρας αναμετρήσεις και θα κάνει πρεμιέρα μακριά από την έδρα του για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2013-14 και την αναμέτρηση ΑΕΛ Καλλονής – Ολυμπιακός 0-1 στις 19 Αυγούστου 2013».

6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

- ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 3-12

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.