Βόλος: Ο Μπέος μαινόμενος κατά δημοσιογράφου... στολίζει για Χριστούγεννα

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Αχιλλέας Μπέος ετοιμάζεται να στολίσει την πόλη του Βόλου για… Χριστούγεννα, την ώρα που οι προβλέψεις των μετεωρολόγων αναφέρουν ότι επίκειται νέα κακοκαιρία στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες.

«Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τα πιο φαντασμαγορικά Χριστούγεννα», ανακοίνωσε ο δήμαρχος Βόλου, μόλις λίγες ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την πόλη και τη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel.

«Τα νερά της Μαγνησίας όσο και αν αντλούμε το νερό επιστρέφει πίσω. Πλέον τα εδάφη της Μαγνησίας και γύρω γύρω δεν μπορούν να δεχτούν ούτε μια σταγόνα νερό. Είναι τέτοια η κατάσταση και αλίμονο αν ξαναβρέξει» είπε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, λίγο πριν ενημερώσει ότι αρχίζει από Δευτέρα ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πόλη.

«Για την επόμενη εβδομάδα ο δήμος Βόλου θα δίνει δωρεάν νερό κάθε μέρα μεσημέρι και απόγευμα», όπως είπε ενώ ζήτησε από τους πολίτες «να μην ακούνε κάποιους περίεργους τύπους, χαβαλές, που εκτός από φλώροι είναι και νούμερα, που δημιουργούν αναστάτωση σε κόσμο που έχει πόνο».

«Εδώ μιλάμε για μεγάλη αλητεία», είπε ο Αχιλλέας Μπέος αναφερόμενος σε δηλώσεις που έγιναν ότι το νερό στον Βόλο δεν ήταν πόσιμο και πριν την κακοκαιρία.

«Είπαν ότι πάνω από 2 χρόνια θα χρειαστεί ο Βόλος να σταθεί στα πόδια του. Τι λέτε βρε γελοίοι; Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τα πιο φαντασμαγορικά Χριστούγεννα» είπε ο Αχιλλέας Μπέος. «Ποιος σας ρώτησε; Με τι γνώσεις κοπρίτες, σπέρνετε ανησυχίες στον κόσμο; Τη Δευτέρα ξεκινάει ο στολισμός της πόλης. Νούμερα, φλώροι που σας ανέχονται κάποιοι. Αρκετά. Μην ασχολείστε. Πέστε ό,τι θέλετε μην σπέρνετε προβληματισμούς στον κόσμο γιατί έχει περάσει πολλά».

Δείτε το βίντεο μετά το 11:35

Ένταση και χαρακτηρισμοί προς δημοσιογράφο

Με αφορμή το θέμα του νερού για την καταλληλότητά του, η δημοσιογράφος Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου, ρώτησε τον Δήμαρχο αν θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων του νερού του Βόλου, με τον Μπέο να της επιτίθεται προσωπικά και να της λέει να πάει να τα ζητήσει από τη ΔΕΥΑΜΒ και όχι από τον Δήμο Βόλου.

Επιμένοντας στην ερώτησή της, η δημοσιογράφος, ο Δήμαρχος Βόλου αμφισβήτησε την ακεραιότητά της θίγοντας παράλληλα και την επιχείρηση στην οποία εργάζεται, λέγοντας ότι “αμφιβάλλω αν πληρώνεσαι”, με την δημοσιογράφο να εμμένει να του ζητά απαντήσεις για το θέμα του νερού.

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο, είπε “να μην ξαναπατήσει στο Δημαρχείο” όσο αυτός είναι δήμαρχος με τη δημοσιογράφο να του ανταπαντά ότι το δημαρχείο είναι δημόσιος χώρος και όχι το σπίτι του, προκαλώντας την έκρηξη του Δημάρχου Βόλου!

Δείτε το μετά το 30:00...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.