Βόλος: Επιτέθηκε με κατσαρόλα στον γιο του και τον λήστεψε!

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Με μια κατσαρόλα επιτέθηκε στον γιο του ένας 53χρονος από το Αλιβέρι, με τους δυο συγγενείς να βρίσκονται εδώ και καιρό σε φιλονικία για κληρονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με το gegonota.news, το 37χρονο θύμα κατέθεσε ότι ο πατέρας του, που κρατείται από τις αρχές, του επιτέθηκε, ξυλοκοπώντας τον, ενώ αμέσως μετά τον λήστεψε με την απειλή μαχαιριού.

Μάλιστα, ο 53χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, οπλοφορία και κλοπή, καθώς απέσπασε από το θύμα κινητό αξίας 1000 ευρώ, αλλά και 620 ευρώ.

Στο δικαστήριο, προς υπεράσπιση του 53χρονου, θα βρεθούν η μητέρα και η κόρη του που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ενώ είπε πως για όλα ευθύνεται η νύφη του που διεκδικεί περιουσία και επηρεάζει τον γιό του.

Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι εδώ και χρόνια δεν κάνει χρήση ναρκωτικών, την ώρα που ποινικό μητρώο φέρεται να έχει και ο γιος του που έρχεται στον Βόλο από την Αθήνα για να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα μετά από καταδίκη του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.