Βόλος: Δέκα χρόνια φυλακή για 26χρονο- Είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονη

Metrosport Team21 Ιουνίου 2024

Κάθειρξη 10 ετών για απόπειρα βιασμού ανήλικης επέβαλε το Δικαστήριο Βόλου σε 26χρονο, σε μία υπόθεση που είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Η επίθεση του 26χρονου στην 14χρονη είχε σημειωθεί στις 6 Οκτωβρίου 2023 σε πάρκο του Βόλου.

Η 14χρονη επέστρεφε πεζή στο σπίτι της, λίγο πριν τα μεσάνυχτα εκείνης της νύχτας, όταν στη συμβολή των οδών Εχεκρατίδα και Αλευάδων, στη συνοικία της Φιλιππούπολης, ο 26χρονος άνδρας την αιφνιδίασε και πιάνοντάς την από τα χέρια προσπάθησε να την ακινητοποιήσει. Σύμφωνα με το gegonota.news, το κορίτσι αντέδρασε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, καλώντας σε βοήθεια. 

Ο 26χρονος της έκλεισε το στόμα και πέταξε το κινητό της τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια την πήρε στην αγκαλιά του και τη μετέφερε στην απέναντι πλευρά του δρόμου αφήνοντάς την ξανά στο έδαφος, αλλά πίσω από ψηλά χόρτα, με αποτέλεσμα να μην είναι ορατοί από τον δρόμο. Ο δράστης αποπειράθηκε δυο φορές να κατεβάσει το παντελόνι της, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρει.

Παρά τον φόβο της η 14χρονη όχι μόνο δεν τα έχασε, αλλά διατήρησε την ψυχραιμία της, «καθυστερώντας» τον 26χρονο τον οποίο και κλώτσησε στην κοιλιά την ώρα που περνούσε ΙΧ για να καταφέρει έτσι να βγει στον δρόμο.

Καθοριστικής σημασίας αποδείχθηκε και η παρέμβαση ενός ζευγαριού νεαρών που παρατηρώντας ότι κάτι συμβαίνει στο πάρκο, όχι μόνο δεν αδιαφόρησε, αλλά έκαναν αναστροφή και με τον φωτισμό του αυτοκινήτου τους, αναζήτησαν και εντόπισαν τη 14χρονη, την οποία πήραν υπό την προστασία τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.