Βόλος: Αφαίρεσαν την τρίαινα από το κρανίο του 69χρονου-Αναζητείται ο γιος του

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Σε νευροχειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της τρίαινας του καμακιού από το κρανίο του υποβλήθηκε ο 69χρονος στον Βόλο.

Οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον 40χρονο γιο του, δράστη της επίθεσης με ψαροντούφεκο.

Μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση οι γιατροί αφαίρεσαν την τρίαινα από το κρανίο του 69χρονου, που έπεσε θύμα επίθεσης με ψαροντούφεκο από τον 40χρονο γιο του.

Ο 69χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή, σύμφωνα με το gegonota.news.

Υπενθυμίζεται πως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 40χρονος γιος, μετά από έντονο καβγά με τον πατέρα του, χρησιμοποίησε ψαροντούφεκο και κατάφερε δύο σοβαρά χτυπήματα στον 69χρονο.

Η πρώτη βολή τραυμάτισε το θύμα της επίθεσης στο στήθος και με τη δεύτερη βολή, η τρίαινα διαπέρασε το κρανίο του από τη μια πλευρά στην άλλη πίσω από το αυτί του.

Οι διασώστες εξεπλάγησαν όταν είδαν τον 69χρονο να έχει επαφή με το περιβάλλον μόλις έσπευσαν στο σημείο και τον μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου παρενέβησαν οι πυροσβέστες για να κόψουν το μεταλλικό καμάκι σε δύο σημεία.

Ο 69χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καμακιού από το κεφάλι του.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου δράστη ο οποίος εξαφανίστηκε αμέσως μετά την επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και έχει ιστορικό νοσηλειών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.