Βόλεϊ: Σε τροχιά τίτλων θέλει να παραμείνει ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024

Με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ αλλά και τους έμπειρους Μενέλαο Κοκκινάκη και Γιάννη Τακουρίδη να συνεχίζουν για μία ακόμα χρονιά στα «ασπρόμαυρα» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη συνάντηση της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Παΐσιάδης, ο τιμ Μάνατζερ, Αχιλλέας Τζήκας, και ο προπονητής, Γιόσκο Μιλενκόσκι, καλωσόρισαν παλιούς και νέους παίκτες και τους ευχήθηκαν να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης, ο οποίος αφού πρώτα ευχήθηκε υγεία σε όλους δήλωσε: «Φέτος ξεκινάει μια καινούρια προσπάθεια με πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα που έχουν όμως όλες τις προδιαγραφές για να πρωταγωνιστήσουν. Οι στόχοι του ΠΑΟΚ παραμένουν υψηλοί και φέτος και εύχομαι οι συγκυρίες να μας βοηθήσουν για να κάνουμε και το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Εύχομαι σε όλους καλή αρχή».

Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι η συνταγή της επιτυχίας είναι η πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο ενώ για τον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Τακουρίδη, διάθεση, η μαχητικότητα και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια θα είναι τα βασικά όπλα των ασπρόμαυρων στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Με μοναδικό στόχο να βρίσκονται και τη νέα χρονιά σε τροχιά τίτλων προπονητικό τιμ και παίκτες ξεκίνησαν την Τρίτη το πρωί προπονήσεις.

Συνολικά φέτος στον ΠΑΟΚ ήρθαν 9 νέοι παίκτες ενώ έγινε ριζική αλλαγή στους ξένους.

Βασικός πασαδόρος και οργανωτής του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ θα είναι ο διεθνής Ολλανδός Βέσελ Κέμνικ που τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίζονταν στην Τσέχικη Καρλαβάσκο με με παρτενέρ τον Άγγελο Στεφανίδη που έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Άρη, Ηρακλή και Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Από τη Ρωσία θα είναι για μία ακόμα χρονιά ο κεντρικός του ΠΑΟΚ με τον Αλεξέι Λομπιζένκο να έρχεται για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το δίδυμο των κεντρικών συμπληρώνει ο Αχιλλέας Μπάσης που μετά την καταπληκτική πορεία που έκανε με τον Μίλωνα μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά πάντα ετοιμοπόλεμος θα είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης.

Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας φέτος θα ακούει στο όνομα Δημήτρης Μούχλιας. Ο Έλληνας διεθνής διαγώνιος μετά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με το εθνόσημο έρχεται στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους του. Στην ίδια θέση αγωνίζεται και ο Χρήστος Σαλταφερίδης που ανανέωσε τη συνεργασία του.

Ο Σέρβος Βουκ Ιβάνκονιτς και ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο Νασιμέντο θα είναι φέτος το δίδυμο των ακραίων του ΠΑΟΚ. Μαζί τους και ο Βασίλης και ο Σταύρος Μούχλιας με τον 16χρονο νεαρό να θεωρείται και το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα.

Λίμπερο και εμπνευστής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ θα είναι για μία ακόμα χρονιά ο Μένιος Κοκκινάκης με συμπαραστάτη τον Ξενοφών Γκρουμούσα.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2024-25 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην Λίμνη Βουλιαγμένης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.