Volley league: Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η 5η αγωνιστική

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2023

Το πρωτάθλημα της volley league διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Το πρόγραμμα ανοίγει (25/11,15:30) στο Ρέντη όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Καλαμάτα. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα για το champions league από την Πολωνική Κεντζιερζίν- Κοζλ 3-1 σετ και θέλουν κόντρα στην Καλαμάτα να πάρουν τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση. Η ομάδα της Καλαμάτας νίκησε την Δευτέρα σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι 3-2 επί του Φοίνικα Σύρου στην έδρα της και επιδιώκει κόντρα στους ερυθρόλευκους για τις εντυπώσεις.

Πέντε ώρες μετά στις 20:30 o Μίλων αντιμετωπίζει τον Άθλο Ορεστιάδας. Η ομάδα του Σάκη Ψάρα νίκησε για το CEV CUP 3-0 την ΣΚ-Αιχ/Ντόμπ στη Νέα Σμύρνη και έκανε βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και επιδιώκει απέναντι στον Άθλο τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Για την Ορεστιάδα έχει 4 βαθμούς ,είναι στην 5η θέση μετρώντας 2 νίκες και 2 ήττες και θέλει να πάρει άλλη μία νίκη για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός αναμετράται με την Κηφισιά στις 16:30. Οι πράσινοι για τον Challence Cup επικράτησε στο Αζερμπαιτζάν 3-0 εκτός έδρας και θέλει το ροζ φύλλο αγώνα για να είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Για την Κηφισιά στην ίδια διοργάνωση έχασε 0-3 από την Γαλατασαράι, δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη, είναι τελευταία, θέλει τους πρώτους βαθμούς της σεζόν για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στην Θεσσαλονίκη στο PAOK SPORTS ARENA όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το Πήγασο Πολίχνης (26/11,19:00). Οι ασπρόμαυροι όπως και η Κηφισιά δεν έχουν ακόμα πανηγυρίσει κάποιο τρίποντο και οπωσδήποτε πρέπει να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για να ανεβεί βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο Πήγασος πήρε την προηγούμενη το θετικό αποτέλεσμα νικώντας τον Μίλωνα 3-1 σετ και πάει στο Παλατάκι για να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Επιμέλεια: Κωσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.