Βόλεϊ: Στην Κύπρο για φιλικά o Άρης-Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ

Τάνια Δήμου24 Σεπτεμβρίου 2024

Στην Κύπρο για φιλικά παιχνίδια βρίσκεται η γυναικεία ομάδα του Άρη, που στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Volley League. Οι κίτρινες θα αντιμετωπίσουν την Ολυμπιάδα Νεάπολης με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για σήμερα στις 17:00 στο Στάδιο Ελευθερία στη Λευκωσία και το δεύτερο αύριο στις 19:00 στο κλειστό γήπεδο «Νεάπολη-Επιστροφή».

Παιχνίδια που θα βοηθήσουν την ομάδα του Άρη να δέσει καθώς το καλοκαίρι που μας πέρασε η διοίκηση προχώρησε σε ριζική ανανέωση. Φέτος τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Νίκος Μπουτσουρής με συνεργάτη τον Θανάση Ιωακειμίδη. Η φετινή ομάδα του Άρη θα είναι ένας συνδυασμός εμπειρίας και ταλέντου με έμπειρες ξένες αθλήτριες αλλά και πολλές νεαρές Ελληνίδες.

Το βαρύ «πυροβολικό»

Το βαρύ «πυροβολικό» της ομάδας ακούει στο όνομα Kadi Kullerkann. Η Εσθονή διαγώνιος, μετά από το πέρασμα, που είχε τη σεζόν 2021-2022 από το Μαρκόπουλο επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα αυτή τη φορά για λογαριασμό του Άρη.

Η 30χρονη Nikolina Lukic από τη Σερβία και η Αμερικανίδα, Symone Abbott, γνωστή στο ελληνικό πρωτάθλημα από το πέρασμα της από τον ΑΟ Θήρας θα είναι οι ακραίες του Άρη για τη φετινή σεζόν. Στα μετόπισθεν και ετοιμοπόλεμες θα είναι η 19χρονη Ευτυχία Χωριάτη, που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, αλλά και η Αγνή Τριλυράκη, που πέρυσι έπαιζε στα Πεύκα.

Το καρέ των ξένων αθλητριών συμπληρώνει η Κουβανή κεντρικός Jessica Aguilera που πέρυσι έπαιζε στη Λαμία. Μαζί της, θα είναι και Νίκη Απλάδα, που μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Το καρέ των κεντρικών συμπληρώνουν η Κική Αντωνιάδου και η Μαρία Καλαποδά.

Στα... κίτρινα η Ξανθοπούλου

Τα κίτρινα θα φοράει και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Παναγιώτα Ξανθοπούλου που μαζί με την Μαρίνα Στάικου θα αποτελέσουν το δίδυμο των πασαδόρων. Για τη θέση του λίμπερο ο Άρης προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τη Λίνα Θεοδοσίου ενώ απέκτησε και την Χριστίνα Στεργιάκη που μέχρι και πέρυσι αγωνίζονταν στα Πεύκα.

Η Ελεάνα Κουτέ αποτέλεσε την τελευταία προσθήκη. Η νέα αθλήτρια των «κιτρίνων» είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως διαγώνια, ενώ στην ίδια θέση ο Άρης θα έχει και την επιλογή της Ιωάννας Μουστάκη. Οι «κίτρινες» προετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Volleuleague στις 19 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.