Βόλεϊ Γυναικών: Εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού από το Παλατάκι

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2024

Με περισσότερη ποιότητα και λύσεις στο παιχνίδι του, ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι με 0-3 και έφτασε τους 29 βαθμούς σε 12 παιχνίδια στη Volley League γυναικών. Στους 15 μένει ο Δικέφαλος, με τον οποίο έκανε ντεμπούτο η θετική Ντέακ αλλά του έλειψαν οι λύσεις, με την Τσούμπα να είναι ξανά εκτός και την Μιλάνοβα να έχει αποχωρήσει!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά και με μπλοκ από Ουίλιαμς και Τσιόγκα προηγήθηκε με 7-5, για να πάρει όμως στη συνέχεια τα ηνία ο Ολυμπιακός με 10-13 μετά από άσσο της Καράρο.

Παρά την πίεση του ΠΑΟΚ που προσπάθησε να μειώσει κυρίως με την Κυπαρίσση, οι ερυθρόλευκες διατήρησαν το +3 (18-21) πηγαίνοντας προς στο φινάλε του πρώτου σετ και με 20-25 από πλασέ της Μλεΐνκοβα έκαναν το 0-1 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ οι Πειραιώτες μπήκαν με αυτοπεποίθηση και μομέντουμ και βάζοντας τις Νίζετιχ και Κούμπουρα παραπάνω στο παιχνίδι προηγήθηκαν με 7-11, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην υποδοχή του Δικεφάλου.

Η ομάδα του Μιτσέλι συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και με μπλοκ άουτ της Νίζετιχ έστειλε την διαφορά στους 7 (10-17), για να έρθει με σχετική άνεση το 0-2 με 14-25 μετά από μπλοκ της Εμμανουηλίδου.

Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός πήρε γρήγορα κεφάλι με 0-4, θέλοντας να καθαρίσει το τρίποντο γρήγορα. Οι φιλοξενούμενες με τρομερό μπλοκ κυρίως από την Εμμανουηλίδου, έφυγαν για τα καλά με 3-11 και δημιούργησαν τετελεσμένα από νωρίς.

Τα σετ: 20-25, 14-25, 14-25

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.