«Βλέπουν» Ελίασον στη Νόριτς

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Πολλά είναι τα βλέμματα που έχει συγκεντρώσει πάνω του το τελευταίο διάστημα ο Νίκλας Ελίασον, με την Νόριτς να μπαίνει και αυτή στη μακροσκελή λίστα των «μνηστήρων», εκτιμώντας πως ταιριάζει στην Αγγλική ομάδα. Μάλιστα, τα σενάρια ενισχύονται αν σκεφτεί κανείς πως τα «καναρίνια» γνωρίζουν καλά τον Σουηδό χάρη στο πέρασμά του από την Μπρίστολ Σίτι.

Πιο συγκεκριμένα, στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όπως η Ναντ, η Αϊνχτόφεν και η Γκρέμιο. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ωστόσο έκαναν μια νέα προσθήκη, βάζοντας στο κάδρο και την Αγγλική Νόριτς.

Τα ίδια ρεπορτάζ εκτιμούν πως στο νησί βλέπουν με πολύ θετικό μάτι το ενδεχόμενο της μεταγραφής του 28χρονου εξτρέμ στη Νόριτς, αφού ο Σουηδός άσος γνωρίζει τα αγγλικά γήπεδα. Παράλληλα, τον αντιμετωπίζουν και ως μια καλή λύση στο ρόστερ τους, ειδικά εάν πάρει μεταγραφή ο Άνταμ Ίντα στη Σέλτικ, στην οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός.

Σε κάθε περίπτωση, δεν λησμονούν πως η ΑΕΚ δεν έχει βγάλει πωλητήριο για τον παίκτη, ίσα ίσα είναι διατεθειμένη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.