Βλάχος: «Θεαματικός ο τρόπος που κερδίσαμε για εσάς, όχι για εμάς»

Metrosport Team21 Ιουλίου 2023

Ευχαριστημένος από την αντίδραση και τη νίκη, όχι όμως και από την εμφάνιση απέναντι στις ΗΠΑ, δήλωσε ο τεχνικός της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος.

Τέλος καλό, όλα καλά, η εθνική ομάδα με επιμέρους σκορ 7-3 στην 4η περίοδο έφθασε στη νίκη επί των ΗΠΑ με 15-14 και εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Φουκουόκα.

Όμως ο ομοσπονδιακός Θοδωρής Βλάχος, στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, πέρα από την ικανοποίηση για τη νίκη, εξέφρασε τον προβληματισμό και την εικόνα της εθνικής ομάδας, που βρέθηκε να χάνει με 9-4 στο ημίχρονο και 11-8 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν ένα θεαματικό παιχνίδι για εσάς, όχι για εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση στο τελευταίο οκτάλεπτο και τη νίκη, γιατί δεν μπορώ να είμαι αγνώμων, δεν μπορώ όμως να είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε για τρία οκτάλεπτα και τον τρόπο που μπήκαμε στο παιχνίδι. Ήταν εμφάνιση μικρής ομάδας σε αυτό το διάστημα.

Από τη στιγμή που αντιδράσαμε και δείξαμε κάποια στοιχεία και στην άμυνα και στην επίθεση, πάει να πει ότι μπορούμε να τα κάνουμε και στην αρχή του αγώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.