Βλάχος: «Δύο μέρες πονούσε η καρδιά μας»

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024

Συγχαρητήρια μοίρασε ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη νίκη της Εθνικής Πόλο Ανδρών επί της Αυστραλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι ενώ παράλληλα, εξέφρασε τα συναισθήματα του για τον αποκλεισμό της γαλανόλευκης. 

«Δεν ήρθε αυτό που περιμέναμε. Δύο μέρες πονούσε η καρδιά μας, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Μιλήσαμε τρεις φορές με τα παιδιά. Προσπάθησα να τους δώσω λόγο και τρόπο να βγάλουν ενέργεια σήμερα. Δεν ξέρω από πού άντλησαν δύναμη και τους δίνω συγχαρητήρια. Μας χαρακτηρίζει η αξιοπρέπει και το φιλότιμο. Παίζουμε για το εθνόσημο και παρότι γκρεμίστηκε το όνειρό μας έπρεπε να πάρουμε τη νίκη".

Για τη διαιτησία στο τουρνουά: "Οι διαιτητές κάνουν λάθη όπως όλοι. Δεν πιστεύω ότι τα λάθη είναι εσκεμμένα. Οι Ιταλοί αδικήθηκαν όμως δεν συμφωνώ με την αντίδρασή τους, πρέπει να σεβόμαστε το τουρνουά και τον κόσμο. Έχω μάθει να μην στέκομαι στους διαιτητές. Άμα ψάχνεις δικαιολογίες μπορείς να βρεις πολλές".

Για το παιχνίδι με την Ισπανία: "Δεν ξέρω σε τι επίπεδο θα είναι το παιχνίδι αυτό. Θα διεκδικήσουμε και οι δύο ομάδες τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε τον απολογισμό μας και να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.