Ο Βλαχοδήμος είναι και επισήμως παίκτης της Νιούκαστλ!

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024

Ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ είναι από τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/7) ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ παραμένει στην Premier League μετά την παρουσία του στη Νότιγχαμ Φόρεστ και οι «Καρακάξες» θα είναι ο πέμπτος σταθμός στην καριέρα του.

Στη Νιούκαστλ με κάθε επισημότητα εντάχθηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Η ομάδα του αγγλικού βορρά ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Νότιγχαμ και τον ίδιο τις πρώτες ώρες της Δευτέρας (1/7).

Στην τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της Νιούκαστλ ο 30χρονος γκολκίπερ δήλωσε για τη συμφωνία: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Νιούκαστλ. Είναι τιμή να είμαι μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου, με εξαιρετικούς παίκτες και σπουδαίο προπονητή. Ανυπομονώ να αρχίσω».

Ο προπονητής της Νιούκαστλ Έντι Χάουι υπογράμμισε για την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου:

«Ο Οδυσσέας είναι πολύ έμπειρος σε τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο και έρχεται να ενταχθεί σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ γκολκίπερ. Αυτή η ποιότητα σε βάθος είναι πολύ σημαντική και δείχνει ότι θα υπάρχει ένας ισχυρός συναγωνισμός σε μία θέση κλειδί».

Μετά τον Παναθηναϊκό, τη Στουτγάρδη, τη Μπενφίκα και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η Νιούκαστλ αποτελεί τον πέμπτο σταθμό της καριέρας του. Πέρσι υπερασπίστηκε 7 φορές την εστία των «κόκκινων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.