Βλαχοδημητράκος: «Το Στάδιο θα πάρει ανάσα και ζωή-Μαζί του και ο Ηρακλής»

Χρήστος Λιάπης15 Οκτωβρίου 2024

Ο Ηρακλής επιστρέφει την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο μετά από 11 μήνες, καθώς έγιναν οι απαραίτητες εργασίες στο στάδιο. Θα υπάρχουν 8.200 καθίσματα και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να κάθονται μόνο στα κάτω διάζωμα.

Συντονιστής διευθυντής στο Καυτανζόγλειο είναι ο Κώστας Βλαχοδημητράκος. Για τη φάση που βρίσκονται οι εργασίες επισήμανε στο metrosport.gr: «Πρώτη φορά έγινε τέτοια δουλειά από το 1960. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τα χρήματα που δόθηκαν από τον κ. Βρούτση. Αποδείχθηκε ότι το κάτω το διάζωμα δεν έχει κανένα πρόβλημα  και για αυτό δόθηκε σε χρήση. 

Οσον αφορά το πάνω διάζωμα είναι στο στάδιο των μελετών και θα δοθεί σε χρήση στην έναρξη της επόμενης σεζόν (Σεπτέμβριο-Οκτώβριο). Θα ακολουθήσει η δημοπράτηση του μεγάλου έργου της πυρασφάλειας στο σύνολο των εγκαταστάσεων. Το υπόλοιπο κονδύλιο θα αξιοποιηθεί για τη στατικότητα του πάνω διαζώματος». 

Σχετικά με τον χλοοτάπητα ανέφερε ότι είναι φυσικός και είναι από τους καλύτερους σε ποιότητα. Ακόμη πρόσθεσε: «Οι υπόλοιποι χώροι του σταδίου επισκευάζονται και συντηρούνται. 

Έτοιμα είναι τα τρία αποδυτήρια και το ιατρείο, ενώ στήνεται και το ηλεκτρονικό σύστημα για την έκδοση εισιτηρίων από πλευράς Σταδίου και Ηρακλή. Το στάδιο θα πάρει ανάσα και ζωή και μαζί και ο Ηρακλής. Αν στηρίξουν την ομάδα οι φίλαθλοι του Ηρακλή, είναι να σαν στηρίζουν και το στάδιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.