Βλαχοδημητράκος: «Ανοίγει το Καυτανζόγλειο με περιορισμό στον αριθμό των θεατών»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2024

Ο Ηρακλής θα έχει στη διάθεσή του, όπως όλα δείχνουν, προς χρήση το Καυτανζόγλειο στάδιο στην έναρξη των υποχρεώσεών του στη Super League 2 της νέας περιόδου. 

Πιο συγκεκριμένα, έχει επιλεγεί η λύση της χρήσης του με περιορισμένο αριθμό θεατών και ειδικότερα στο κάτω διάζωμα (περιμετρικά) του Καυτανζογλείου, με την ομάδα να αγωνίζεται κανονικά στην έδρα της, καθώς ο χλοοτάπητας και οι αγωνιστικές εγκαταστάσεις θα είναι έτοιμες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Συντονιστής διευθυντής στο Καυτανζόγλειο είναι ο Κώστας Βλαχοδημητράκος. Για τη φάση που βρίσκονται οι εργασίες και σε πόσο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικό αγώνα με θεατές επισήμανε στη «Μ»: «Είμαστε σε φάση που πάμε να ανοίξουμε το γήπεδο με περιορισμένο αριθμό θεατών. Την επόμενη εβδομάδα θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση για την πυρασφάλεια. Συνέχεια έχουμε επαφή με ανθρώπους του Ηρακλή και εκπροσώπους του κ. Μονεμβασιώτη. Θέληση και δικιά μου και της διοίκησης του σταδίου είναι να ανοίξει το στάδιο. Το πότε θα ανοίξει το στάδιο με πλήρη χωρητικότητα, αυτό θα το ξέρουμε με την καινούρια χρονιά. Οταν δηλαδή ολοκληρωθούν οι μελέτες για τις στατικές ενισχύσεις, εφόσον αποδειχθεί ότι αυτές απαιτούνται. Τώρα πάμε να αποδείξουμε ότι δεν απαιτούνται για να ανοίξει ένα μέρος του σταδίου. Εχουμε ως προοπτική και πλάνο να ανοίξει το στάδιο τον Σεπτέμβριο.

Το πλάνο που είχα θέσει εξ’ αρχής είναι πραγματοποιήσιμο. Θέλουμε να παίξει ο Ηρακλής στο στάδιο και αυτή είναι η ουσία. Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που υλοποιείται το πλάνο που κατέθεσα πριν το Πάσχα στο Υπουργείο Αθλητισμού. Χρήματα υπάρχουν για πρώτη φορά για το Καυτανζόγλειο. Υπάρχει η προοπτική να γίνει δεύτερο ΟΑΚΑ. Εχει προοπτικές το στάδιο και γι’ αυτό το Υπουργείο Αθλητισμού προχώρησε στην αύξηση 150% του προϋπολογισμού για κάθε έτος.

Ολοι το θέλουμε να παίξει ο Ηρακλής. Το δικαιούται και πρέπει να παίξει εκεί μέσα. Κάνουμε τα πάντα για να ανοίξουμε το στάδιο τον Σεπτέμβριο. Προχωράμε στην ολική αναμόρφωση του Καυτανζογλείου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.