Viral: Ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγούδησε... Φουρέιρα (vid)

Metrosport Team24 Μαρτίου 2023

Viral έγινε ο Μίλτος Πασχαλίδης όταν κυκλοφόρησε βίντεο που τον δείχνει να προσπαθεί να τραγουδήσει μία από τις μεγάλες επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα, το «Reggaeton».

Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός της έντεχνης και ροκ μουσικής σκηνής βρέθηκε στον «Σταυρό του Νότου» όπου εμφανιζόταν ο Πάνος Βλάχος, που πέρα από την υποκριτική, ασχολείται και με το τραγούδι, και την Τρίτη 21 Μαρτίου ολοκλήρωσε τον κύκλο των ζωντανών του εμφανίσεων.

Μόλις ο ηθοποιός αντιλήφθηκε τον Μίλτο Πασχαλίδη τον κάλεσε στη σκηνή για να ερμηνεύσουν παρέα κάποια τραγούδια όπως συνέβη και με άλλους αγαπημένους φίλους και συναδέλφους του που έσπευσαν να τον απολαύσουν επί σκηνής.

Κάποια ο Πάνος Βλάχος προσπάθησε να μάθει στον Μίλτο Πασχαλίδη επί σκηνής ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της Ελένης Φουρέιρα, το «Reggaeton».

Ο 53χρονος ερμηνευτής, όμως, δεν γνώριζε τους στίχους, και η προσπάθειά του να τραγουδήσει το χιτ της ποπ σταρ καταγράφηκε σε βίντεο όπου εμφανίζεται να ρωτά απορημένος τον Πάνο Βλάχο τι… είναι το «Reggaeton».

@lefkiospatsalis Crossover episode #fyp #fygreece #foureira #panosvlachos #miltospasxalidis ♬ original sound - Lefkios Patsalis

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.