Viral η πρόβλεψη Σίρερ: «Η Αγγλία θα κερδίσει εύκολα και πειστικά την Ελλάδα»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Αυτό τελικά δεν πήγε και πολύ καλά… Ο μεγάλος Άλαν Σίρερ έδωσε τη δική του πρόβλεψη πριν τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, αλλά έπεσε απόλυτα έξω και στην Αγγλία έχει γίνει viral!

Ο Άγγλος εμβληματικός βετεράνος επιθετικός υποστήριξε πως η Αγγλία θα κερδίσει την Ελλάδα «εύκολα και πειστικά»Η Εθνική μας ομάδα είχε τον τίτλο του αουτσάιντερ στον αγώνα με την Αγγλία για το Nations League στο Γουέμπλεϊ.

Στη σκιά της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ, σ’ ένα παιχνίδι που για πολλούς δεν έπρεπε να γίνει, η Ελλάδα ήταν εξαιρετική σ’ όλα της και με τα δύο γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη πέτυχε μια μεγάλη και ιστορική νίκη με 2-1.

Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν κατάφερε να προβλέψει ο Άλαν Σίρερ. Μάλιστα η πρόβλεψη του βετεράνου Άγγλου επιθετικού έπεσε κατά πολύ έξω και για την εικόνα της αναμέτρησης, στην οποία εκτίμησε πως τα «Τρία Λιοντάρια» θα καταφέρουν «εύκολα και πειστικά» να πάρουν τη νίκη.

Ο Σίρερ σχολίασε στο live της Daily Mail πως η Αγγλία δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στην Ελλάδα: «Δεν περιμένω κανένα πρόβλημα για την Ελλάδα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο σε αυτό το επίπεδο, αλλά σε αυτά τα δύο ματς θα είμαστε άνετοι. Η Αγγλία θα νικήσει, εύκολα και πειστικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.