Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που αεροσκάφος έπεσε σε σπίτι

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024

Η τρομακτική στιγμή που αεροσκάφος έπεσε σε κατοικημένη γειτονιά και εξερράγη, βάζοντας φωτιά σε σπίτι και προκαλώντας εκτεταμένο χάος καταγράφηκε σε συγκλονιστικό βίντεο. 

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην κατοικημένη περιοχή Fairview, που βρίσκεται στην κομητεία Multnomah του Όρεγκον.

Στα πλάνα φαίνεται πυκνός καπνός να βγαίνει από πολλά σπίτια μετά την πτώση του δικινητήριου αεροσκάφους από τον ουρανό και τη συντριβή του στο έδαφος. Η βίαιη πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα μια τεράστια έκρηξη που άναψε φωτιά, επηρεάζοντας πολλά σπίτια στην περιοχή.

Η συντριβή προκάλεσε επίσης σημαντική διακοπή ρεύματος που άφησε χιλιάδες κατοίκους χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Ο Scott Lewis, ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Gresham, επιβεβαίωσε ότι πέντε σπίτια στη γειτονιά επηρεάστηκαν από τη φωτιά, με αποτέλεσμα τέσσερις οικογένειες πιθανότατα να εκτοπιστούν από τις οικίες τους.

Ενώ η έκταση των τραυματισμών και των πιθανών θανάτων παραμένει αβέβαιη, οι αρχικές αναφορές από το γραφείο του σερίφη αναφέρουν ότι τρεις άνθρωποι αγνοούνται προς το παρόν. Δύο από τους αγνοούμενους αναφέρθηκε ότι επέβαιναν στο αεροπλάνο, ενώ ο τρίτος είναι κάτοικος που δηλώθηκε ως αγνοούμενος μετά τη συντριβή.

Εκτός από τις άμεσες επιπτώσεις στη γειτονιά, το δυστύχημα προκάλεσε επίσης ζημιές στις τοπικές υποδομές. Το αεροσκάφος χτύπησε έναν πύργο που στήριζε καλώδια ρεύματος, γεγονός που συνέβαλε στη διακοπή της ηλεκτροδότησης που επηρέασε χιλιάδες κατοίκους.

Ευτυχώς, η πυρκαγιά δεν εξαπλώθηκε περαιτέρω, καθώς ξεκίνησε σε μια βαλτώδη περιοχή, η οποία βοήθησε στον περιορισμό της. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων των πυροσβεστών και των αστυνομικών αρχών, έφτασαν γρήγορα στο σημείο για να διαχειριστούν τη φωτιά και να βοηθήσουν τους πληγέντες κατοίκους.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.