Βίντεο-ΣΟΚ: Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών έξω από σχολείο-Βγήκαν και μαχαίρια!

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024

Σε πραγματική μάστιγα εξελίσσεται το φαινόμενο της σχολικής βίας στην Ελλάδα, καθώς ένα ακόμη άγριο περιστατικό που διαδραματίστηκε έξω από σχολείο της Αθήνας βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το άγριο επεισόδιο εκτυλίχθηκε έξω από σχολικό συγκρότημα στο Παγκράτι και το βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το Mega πραγματικά σοκάρει.

Με μπουνιές και κλωτσιές ο ένας ανήλικος χτυπά τον άλλον. Με τα ξύλα τραυματίζουν έναν 16χρονο, τον οποίο χτυπούν στον αυχένα

 «Κάποια παιδιά πήραν ξύλα και άρχισαν να βαράνε όποιους βρούνε, νόμιζαν ότι ήταν όλοι εναντίον τους. Κάποια παιδιά έτρεξαν κατευθείαν, πήγαν σπίτι τους, αλλά κάποια άλλα έκατσαν και κοιτούσαν. Βγήκαν καθηγητές και προσπαθούσαν να τους σταματήσουν αλλά δεν μπορούσαν, ήταν πολύ έντονη μάχη», λέει μαθητής που βρέθηκε στο σημείο.

Βγήκαν και μαχαίρια!

Όλα ξεκίνησαν μια ημέρα πριν. Τρεις ανήλικοι διαπληκτίστηκαν εντός του σχολείου και έσπρωξαν τον 16χρονο μαθητή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά σε αγκώνα και πλάτη. 

Την επομένη, οι νταήδες περίμεναν τον ανήλικο και την παρέα του στο σχόλασμα. Πατέρας μαθήτριας περιγράφει πως βγήκαν ακόμα και μαχαίρια.

 «Ενώ σχόλασαν τα παιδιά, η κόρη μου, βγήκαν από το σχολείο, την κυνήγησε αρχικά μια ομάδα τριών ατόμων. Δύο παιδιά κρατούσαν μαχαίρι, τις κυνήγησαν και έφυγαν φοβισμένες, ήρθαν στο σπίτι. Τελικά επιτέθηκαν σε κάποιον νεαρό, τον τραυμάτισαν και ήρθε και τον πήρε ασθενοφόρο. Είναι δυνατόν να στέλνεις τα παιδιά σου στο σχολείο και να μην ξέρεις πώς θα γυρίσουν;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας.

 Ασθενοφόρο παρέλαβε δύο τραυματισμένους μαθητές. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύματα σε αυχένα και πρόσωπο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.