Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Λευτέρης Αυγενάκης επιτίθεται σε εργαζόμενο αεροπορικής εταιρείας

Metrosport Team03 Ιουλίου 2024

Βίντεο το οποίο δείχνει τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να επιτίθεται σε εργαζόμενο αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στις 28 Ιουνίου και πήρε μεγαλύτερη έκταση, έπειτα από καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων) για περιστατικό βιαιοπραγίας από πρώην υπουργό της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος εργαζομένου σε αεροπορική εταιρεία.

 Το επεισόδιο σημειώθηκε χώρα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μπέρδεψε την πύλη και έχασε την πτήση του, παρά τις τρεις αναγγελίες του όνοματός του, όπως γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο πρώην υπουργός ξεσπά με άγριο τρόπο κατά του εργαζομένου και του γραφείου στο οποίο βρίσκεται, πετώντας στο έδαφος τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.

Κατά άλλες, αναφορές ο Αυγενάκης χειροδίκησε κατά του άντρα, όπως φαίνεται και στο βίντεο του «Voicenews», ενώ φέρεται να τον χτύπησε στο κεφάλι με την άκρη του κινητού του τηλεφώνου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.