Βήμα πρόκρισης για τον Παναιτωλικό με buzzer beater Καρέλη

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2024

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να φύγει από την έδρα του ΟΦΗ με μια σπουδαία νίκη, με τον Νίκο Καρέλη να βρίσκει δίχτυα στην τελευταία φάση του αγώνα για το 1-2, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Αγρινίου για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν στις 31 Ιανουαρίου για τη ρεβάνς, στην έδρα του Παναιτωλικού, με τον νικητή να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά του Κυπέλλου τον νικητή ζευγαριού Άρης - Νίκη Βόλου.

Οι φιλοξενούμενοι στο 19ο λεπτό πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Ζοάο Πέδρο.  Ο Ντουάρτε πήρε τη μπάλα στον ανοικτό χώρο, κουβάλησε την μπάλα μέχρι τη μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ, και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Πέδρο, ο οποίος έκανε 0-1.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο ΟΦΗ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Τοράρινσον, να βρίσκει τον Μπάκιτς στο πρώτο δοκάρι και εκείνος να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Στεργιάκη,  κάνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Στο 64ο λεπτό ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να σημειώσει και δεύτερο τέρμα, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Καρέλης με ωραία ενέργεια, μετά από πάσα του Ντουάρτε, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος (59' Λάρσον), Λαμπρόπουλος, Μπρέσαν, Τοράρινσον, Μεγιάδο (46' Γκλάζερ), Γκαγιέγος, Αποστολάκης (46' Τοράλ), Μοσκέρα (72' Μπάκου), Μπάκιτς, Ντίκο (46' Φελίπε).

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Λιάβας, Μαλής, Στάγιτς, Μαυρίας, Ντουάρτε Φρ., Τσιγγάρας (70' Μπακάκης), Μπουζούκης (42' Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (70' Τορεχόν), Ντίας (70' Σενγκέλια), Πέδρο (77' Καρέλης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.