Βιεϊρίνια: «Πριν αρχίσει το παιχνίδι με τον Άρη, ξέραμε ότι θα το κερδίζαμε»

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Στη συνέχεια της μακροσκελούς συνέντευξης του στο Metropolis 95.5 ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στο πως ο Δικέφαλος έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος , το ντέρμπι τίτλου στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' ενώ ειδική μνεία έκανε στο σύνθημα ''1,2, 4'' που ηχεί σε κάθε σύνθημα των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου εντός των αποδυτηρίων.

Για το πιο πρωτάθλημα ήταν πιο γλυκό , του 2019 ή το φετινό: «Το 2019 είχα τον τραυματισμό μου και ήταν διαφορετικό, γιατί δεν πανηγύρισα όπως ήθελα, φέτος ήταν το πιο γλυκό, είναι διαφορετικό γιατί το πρώτο ήταν μαζί με το νταμπλ ενώ ήμασταν αήττητοι, φέτος ήταν μοναδικό. Όχι γιατί το πήραμε μέσα στο Χαριλάου, αλλά για όλο το παρασκήνιο που υπήρχε έχοντας τους πάντες εναντίον μας. Θα το θυμάμαι πιο πολύ αυτό».

Για την αλλαγή στην προσέγγιση του παιχνιδιού: «Αλλάξαμε την προσέγγιση μας, διαβάζουμε τους αντιπάλους μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Στη διάρκεια της χρονιάς είδαμε ότι δεν μας έβγαινε έχοντας εμείς τη μπάλα, γιατί στην αντεπίθεση ήμασταν πιο ''ανοιχτοί'' πίσω, έτσι μας βγήκε αυτός ο τρόπος παιχνιδιού γιατί στα πλέι οφ ήταν στόχος μας η νίκη και όχι το θέαμα. Έτσι μαζευτήκαμε στο δικό μας μισό, βγάζοντας αντεπίθεση, με την αρχή να γίνεται απέναντι στην ΑΕΚ».

Όσο για την πίστη των παικτών για τον τίτλο: «Εμείς πριν αρχίσει , ξέραμε ότι θα το κερδίζαμε, είτε στο πρώτο λεπτό είτε στο τελευταίο. Εμείς ξέραμε τον τρόπο που θα έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι. Μετά το παιχνίδι με τη Λαμία είχαμε μία συζήτηση όλοι μας και αποφασίσαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Με τη Λαμία παίζαμε Τετάρτη και την Πέμπτη στην προπόνηση είπαμε ότι εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το σύνθημα των παικτών 1,2,4: «Πρέπει να πούμε τρία νούμερα και να φτάσουμε στο 4, οπότε για αυτό προσπερνάμε το ''3'' όταν φωνάζουμε το ''ΠΑΟΚ''.

Αγαπημένο γκολ με τον ΠΑΟΚ; «Το γκολ στο Αγρίνιο ήταν σίγουρα, του τελικού με την ΑΕΚ είναι τα δύο αγαπημένα μου γκολ στην καριέρα μου».

Πως δεν θα δούμε ξανά τον Ραζβάν Λουτσέσκου... ξινισμένο στην πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας; «Για να μην το έχουμε ή το έχετε , θα πρέπει να έχει το υλικό που θέλει στην πρώτη εβδομάδα στην προετοιμασία, έτσι θα είναι ευχαριστημένος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.