Βίντεο-ΣΟΚ: Καρέ – καρέ η δολοφονία 23χρονου έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Metrosport Team08 Ιουλίου 2024

Καρέ – καρέ η δολοφονία 23χρονου έξω από κλαμπ στο Μαρούσι! Το MEGA έφερε στο φως της δημοσιότητας τη φονική συμπλοκή και στο οκαριστικό βίντεο διακρίνεται ο νεαρός τη στιγμή που δέχεται τη μοιραία μαχαιριά στην καρωτίδα από τον δράστη.

Το θύμα διακρίνεται να είναι γεμάτος αίματα, λίγα λεπτά προτού ξεψυχήσει. Οι σκηνές κόβουν την ανάσα. Μία γυναίκα που αντικρίζει τη σορό αρχίζει να ουρλιάζει. Όλα έγιναν μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα. Ο 23χρονος δέχεται τη μαχαιριά στο λαιμό. Προσπαθεί να αντιδράσει. Τραβάει ένα όπλο για να πυροβολήσει τον δράστη. Με το δεξί του χέρι πιάνει το λαιμό του. Δευτερόλεπτα μετά, θα αφήσει την τελευταία του πνοή στην είσοδο του μαγαζιού με την παρέα του αλλά και τους υπεύθυνους του καταστήματος να φωνάζουν για βοήθεια και να καλούν την αστυνομία.

Οι πρώτοι αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο όπου κείτεται νεκρός ο νεαρός μέσα σε 10 λεπτά και συλλέγουν στοιχεία, με τον δράστη να παραμένει άφαντος. Λίγη ώρα αργότερα καταφθάνει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους φίλους του 23χρονου θύματος, τους υπεύθυνους του μαγαζιού αλλά και τους θαμώνες να βρίσκονται σε απόλυτο σοκ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.