Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

Σκηνές ωμής βίας σε βάρος της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθήτριες της στο κέντρο της Γλυφάδας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Το σοβαρό περιστατικό έγινε σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Γλυφάδας, στην οδό Λαζαράκη, στις 9:00 το βράδυ του Σαββάτου (21/9). 

Η μαθήτρια βρισκόταν εκεί μαζί με δύο φίλες της, όταν δέχτηκε επίθεση από δύο άλλα 14χρονα κορίτσια. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι, πετώντας την κοπέλα στο έδαφος.

 Όλα ξεκίνησαν όταν η 14χρονη αριστούχος μαθήτρια την ώρα που μιλούσε σε κάποια ανήλικη, δέχεται την επίθεση από συνομήλική της, η οποία φέρεται να έχει παρελθόν βίαιων επιθέσεων σε βάρος άλλων παιδιών και εν συνεχεία και άλλες ανήλικες φαίνεται στο βίντεο να την κλωτσούν στο σώμα και στο κεφάλι, μέχρι που την άφησαν αναίσθητη και αβοήθητη.

Το ακόμη πιο τραγικό είναι, το ότι κανένα από τα παιδιά που παρίσταντο, αλλά δεν συμμετείχαν στην επίθεση, αλλά και κανένας από τους περαστικούς δεν ενδιαφέρθηκε για το κορίτσι

Η κοπέλα είχε δεχθεί ξανά λεκτική και σωματική επίθεση από τις ίδιες μαθήτριες και φίλες τους, στις 7 Σεπτεμβρίου, όμως δεν είχε γίνει καταγγελία στην αστυνομία. 

Η μαθήτρια νοσηλεύεται στο «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.