Βιασμός στην Αλεξανδρούπολη: «Μπαμπά, τσούζει...πονάω»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από τον βιασμό του ανήλικου αγοριού στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συνομήλικούς του.

Μιλώντας στο STAR, ο πατέρα του μικρού παιδιού του αποκάλυψε πώς πληροφορήθηκε τον Γολγοθά του γιου του, ο οποίος του είπε χαρακτηριστικά «μπαμπά... τσούζει, πονάω».

«Το παιδί φοβάται να μείνει μόνο του. Τι να πω; Πέντε χρονών παιδιά. Ρωτάω και εγώ πώς γίνεται να είναι τόση ώρα μόνοι τους τα παιδιά; Πάνω από 20 λεπτά κράτησε αυτό. Πώς γίνεται να μην το κατάλαβε κανείς;», σχολίασε ο Γκιουλέν, ο πατέρας του ανήλικου.

Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε ότι τα ίδια άτομα είχαν προσπαθήσει στο παρελθόν να προχωρήσουν σε αντίστοιχη πράξη και σε άλλο συμμαθητή τους.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι κατά την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψαν συμβατά ευρήματα στην επίμαχη περιοχή του ανηλίκου, που μαρτυρούν ότι το παιδί έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, φέροντας κακώσεις από δάχτυλο ή κάποιο αντικείμενο, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βιάστηκε από αντρικό μόριο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.