Βετεράνοι Ηρακλή-Απόλλωνα Ζαγκλιβερίου: Τίμησαν τη μνήμη του Νίκου Ποντίκη (pics)

Χρήστος Λιάπης01 Οκτωβρίου 2024

Φιλικός αγώνας έλαβε χώρα στο Ζαγκλιβέρι μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ηρακλή και του Απόλλωνα Ζαγκλιβερίου, στη μνήμη του σπουδαίου αείμνηστου ποδοσφαιριστή, Νικολάου Ποντίκη, με καταγωγή από το Ζαγκλιβέρι.

Ο Νίκος Ποντίκης διετέλεσε παίκτης και προπονητής του Απόλλωνα Ζαγκλιβερίου. Ακόμη ήταν μέλος της ομάδας του Ηρακλή που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 1976.

Φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή από το 1972 μέχρι το 1977, μετρώντας 87 παιχνίδια και 19 γκολ στο πρωτάθλημα. Το χθεσινό παιχνίδι έγινε στα πλαίσια των Ακυλινείων εκδηλώσεων και την διοργάνωση είχε η αντιδημαρχία Αθλητισμού του δήμου Λαγκαδά. Για την ιστορία ο Ηρακλής νίκησε με 5-3.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Λαγκαδά, Μπάμπης Κυργιάννης, ευχαριστεί τους Αιδινίου-Παπαιωάννου που αποδέχτηκαν την πρόσκληση για το φιλικό. Μέσω του δήμου Λαγκαδά, δόθηκε τιμητική πλακέτα από τον Κώστα Αϊδινίου στην κόρη του Νίκου Ποντίκη, Ακριβή.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Αϊδινίου, Ζίφκας, Φάνης Τουτζιάρης, Λάκης Παπαϊωάννου, Καλαμπάκας, Μάκης Ιωακείμ, Σάκης Καπετάκης, Στέλιος Ποντίκης (ανιψιός του Νίκου Ποντίκη), Αμαραντίδης, Ι.Καραλής, Ι. Δαλαμπίρας, Bλαχούδης, Στ. Ντινόπουλος, Παν. Μαρμαρινός και ο Θ. Καράογλου.

Μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα ακολούθησε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στην ταβέρνα «Πλατανόρεμα» από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ προς τους αντίστοιχους του ΗΡΑΚΛΗ.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Λαγκαδά Μπάμπης Κυργιάννης (δεξιά)





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.