Βέροια: «Σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον σύντροφό της», λέει ο παππούς της 29χρονης

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2023

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 29χρονης μητέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Ο παππούς της 29χρονης, μιλώντας στο STAR, είπε ότι η εγγονή του ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού. 

«Για εκδίκηση το έκανε, στον σύντροφό της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Αν ήξερα ότι θα γινόταν, θα τη μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε το παιδί στην παιδική χαρά, πού να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό;», είπε συντετριμμένος.

Παράλληλα, ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας επίσης στο STAR τόνισε ότι επέμενε να το αναγνωρίσει. «Της έλεγα να πάμε να κάνουμε τεστ DNA, για να αναγνωρίσω το παιδί. Της έδινα χρήματα για το φαγητό του, τους γιατρούς του. Πήγαινα το έπαιρνα. Έκανα τα πάντα και το έχασα», ανέφερε. Σήμερα το κοριτσάκι θα γινόταν ενός έτους, όπως είπε.

«Δεν έχω πάει ακόμα στο χώμα που είναι θαμμένο το παιδί μου. Έκανα τα πάντα να το αναγνωρίσω. Ενδιαφερόμουν κι έπεφτα σε τοίχο. Του είχα αγοράσει κούνια, παιχνίδια, ρούχα. Τώρα θα γυρίσει πίσω το παιδί; Θα το ξαναβάλω στην κούνια του; Πού να φανταστώ ότι θα ζήσω τέτοιο πράγμα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.