Βέροια 1960: Πήρε και τον Τασιώνα, όλες οι μεταγραφές

Χρήστος Λιάπης12 Ιουλίου 2024

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Βέροια 1960 σε μια προσπάθεια να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

 Ήρθε σε συμφωνία με τον υψηλόσωμο επιθετικό, Αναστάση Τασιώνα, ο οποίος υπέγραψε για έναν χρόνο. Την αγωνιστική περίοδο που έληξε ήταν στο 2ο γύρο στον ΦΑΣ Νάουσα με τον οποίο πέτυχε 21 γκολ και 10 ασίστ.

Μεταγραφές που προηγήθηκαν

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Αντώνης Λέκα, που κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής με την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας θα φοράει τη φανέλα της Βέροιας όπως και ο 28χρονος επιθετικός Γιώργος Πρασσάς που ήταν το «κανόνι» του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με 24 γκολ

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον 24χρονο αριστερό μπακ χαφ Πρόδρομο Κουτσούκη, ενώ επέστρεψε ο 23χρονος πλάγιος επιθετικός Κωνσταντίνος Τρούπκος. Τα τελευταία χρόνια, λόγω σπουδών, φόρεσε με επιτυχία τις φανέλες του Πανθρακικού και της Δόξας Σιδηροχωρίου (Γ΄ Εθνική) Κομοτηνής.

Ανανεώθηκε ακόμη η συνεργασία με τους Τσανασίδη Γεώργιο, Μιχαηλίδη Θεόδωρο, Βασιλακάκη Κωνσταντίνο, Γιαγτσίδη Θέμη, Σωτηριάδη Θεόδωρο.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αναγέννησης της «βασίλισσας» του βορρά, ο Πρόεδρος Αγάπιος Αναστασιάδης αποφάσισε την στελέχωση της ομάδας με παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου, που υπηρέτησαν και υπηρετούν τη Βέροια. Έτσι μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Κωστογλίδη, ορίστηκαν με κοινή απόφαση, οι παρακάτω αρμοδιότητες: Μανώλης Γιοβανόπουλος Τεχνικός Διευθυντής, Σάκης Παγγούρας Γενικός Αρχηγός, Βύλλης Γαλανομάτης ειδικός Συνεργάτης Προέδρου και Τεχνικού Διευθυντή, Κώστας Τσιμόπουλος υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας.

Οι εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας ΒΕΡΟΙΑ 1960, σε συνάντηση με τον δήμαρχο ζήτησαν να καταβληθούν εντατικές προσπάθειες ώστε να αδειοδοτηθεί η κερκίδα με το στέγαστρο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Επίσης τέθηκαν και άλλα ζητήματα λειτουργικότητας, με τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη να δηλώνει την πλήρη στήριξή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.