Βέρμπης: «Έφτασα μέχρι έξω από τα γραφεία του ΠΑΟΚ αλλά δεν υπέγραψα»

Metrosport Team03 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Λευκίμμης, Δημήτρης Βέρμπης, που έγινε πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη Γ Εθνική με 161 γκολ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Είναι ικανοποίηση που παίρνω σε όλα τα χρόνια που κάνω αυτό που αγαπάω, είναι 19 χρόνια τώρα. Ξεκίνησα ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Μόναχο 1860 σε ηλικία 8 ετών. Από τα 13 μέχρι τα 19 έπαιζε στην Ουντερχάκινγκ που ήταν στην Μπουντεσλίγκα. 

Ήρθα στην Ελλάδα σε ηλικία 19 ετών, με βοήθησε αυτή η κουλτούρα η γερμανική. Πέρασα στο ΤΕΦΑΑ της Θεσσαλονίκης οπότε αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα. 

Είχα κάνει δοκιμαστικά στον ΠΑΟΚ, μου είχε προτείνει να κάνω συμβόλαιο 5ετές επί εποχής Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά τελικά δεν υπέγραψα. Εφτασα μέχρι έξω από τα γραφεία, ενημερώθηκα ότι μπορεί να πάω δανεικός και τελικά δεν υπέγραψα. Ίσως ήταν μια λανθασμένη απόφαση» τόνισε αρχικά για την καριέρα του.

Για τη χρονιά που διασκέδασε περισσότερο: «Η χρονιά που διασκέδασα περισσότερο ήταν τη χρονιά που παίζαμε κόντρα στην ΑΕΚ στη Γ Εθνική και ήμουν πρώτος σκόρερ με 29 γκολ. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω, περιμένω να δούμε τι θα γίνει με τον τελικό Κυπέλλου. Είναι η καλύτερη στιγμή για να σταματήσω το ποδόσφαιρο, που έβαλα δύο γκολ και έκανα το ρεκόρ».

Στην ερώτηση για το αν ήταν προπονητής της Superleague ποιον επιθετικό θα διάλεγε, είπε: «Μου αρέσει ο Φαν Βέερτ αλλά δεν κάνει πρωταθλητισμό, ο Αραούχο είναι καλός και δουλεύει πολύ αλλά δεν είναι καθαρός στράικερ. Μου άρεσε παλαιότερα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο Μπεργκ ήταν εξαιρετικός. Ο Πρίγιοβιτς ήταν δεινός σκόρερ αλλά δεν μου άρεσε το στυλ του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.