Βεργέτης: «Εμπειρία ζωής η η Ινδία» - Διλμπέρης: «Έτοιμος να το ζήσω»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στάικος Βεργέτης με τον Παναγιώτη Διλμπέρη, καθώς ο πρώτος επέστρεψε από την Ινδία για να αναλάβει τα ηνία της αναπτυξιακής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο δεύτερος τον διαδέχεται στην Ανατολή.

Αρχικά ο Βεργέτης, ανέφερε: «Ήταν μία σωστή και ώριμη απόφαση το να πάω στην Ινδία για μία διετία, αλλά επίσης σοφή απόφαση η επιστροφή μου στην Ελλάδα, δεν μετανιώνω καμία απόφαση μου. Η Ινδία ήταν μία εμπειρία ζωής, μία χώρα μεγάλωνα αντιθέσεων , μια χώρα που προσπαθεί να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά και χαίρομαι που αποτέλεσα μέρος αυτής της εξέλιξης. Έφυγα γεμάτος από εκεί, πήραμε το πρωτάθλημα , κάναμε μία καλή πορεία στην πρώτη κατηγορία».

Προσθέτοντας: «Φτιάχνουμε τώρα την αναπτυξιακή ομάδα, ένα σκαλοπάτι για τα νεαρά παιδία να κάνουν αυτό το βήμα τους. Μία ομάδα που έχει στόχο την ανάδειξη παικτών, μία ομάδα που έχει στόχο να χτιστούν ποδοσφαιριστές και να εξελιχθούν , είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και μοιάζει με αυτό που έκανα στην Ινδία».

Τονίζοντας για τον τρόπο που έφτασε στην Ινδία: «Είναι Έλληνας τεχνικός διευθυντής στην ομάδα κάτι που συμβάλει τα μέγιστα στο να βρεθούν Έλληνες προπονητές στην Ινδία».

Με τη σειρά του ο Παναγιώτης Διλμπέρης, ανέφερε: «Ο Στάικος εκτός από τη μεγάλη καριέρα που έκανε στην Ελλάδα , αναμόρφωσε την ομάδα , μία ομάδα από τη Β κατηγορία, την οποία οδήγησε στην πρώτη κατηγορία και ο ίδιος είναι αυτός που μου ανοίγει τον δρόμο, έχοντας δώσει τα διαπιστευτήρια του στο κοινό και έκαναν την ομάδα να μου εμπιστευτεί τις τύχες της».

Ενώ για τα χαρακτηριστικά του  πρωταθλήματος : «Το παιχνίδι μοιάζει να είναι πιο physical στην Ινδία, αυτός είναι και ο ρόλος του προπονητή, να μπορέσει να εξελίξει το ταλέντο που υπάρχει από την πλευρά των παικτών»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.