Βελόπουλος: Προαναγγέλλει κλείσιμο συνόρων εάν γίνει κυβέρνηση

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Κλείσιμο συνόρων σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση προαναγγέλλει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κάνοντας λόγο, παράλληλα, για πραξικόπημα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε το κόμμα του ως «πραγματική αντιπολίτευση», σχολιάζοντας πως ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται σε επικοινωνιακού χαρακτήρα κινήσεις, που δεν αρμόζουν στη Βουλή.

«Μόνο για τα κανάλια κάνουν, επικοινωνιακού χαρακτήρα είναι όσα κάνουν στη Βουλή. Αφού δεν υπάρχουν οι άνθρωποι, λείπουν οι περισσότεροι. Εγώ είμαι εκεί από το πρωί μέχρι το απόγευμα, δεν τους βλέπω», επεσήμανε.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Βελόπουλος επεσήμανε ότι δεν πιστεύει στις δημοσκοπήσεις, καθώς πρόκειται για εργαλεία του συστήματος, τα οποία δεν σχολιάζει.

«Η υποχρέωση της Ελληνικής Λύσης είναι να σταθεί στα προβλήματα των Ελλήνων. Όλα έλεγα πως θα έχουμε λειψυδρία το 19 και πείνα, κάποιοι γελούσαν. Και τώρα τα πρωτοσέλιδα λένε πως χάνουμε πέντε Μαραθώνες κάθε χρόνο από τις διαρροές της ΕΥΔΑΠ», πρόσθεσε.

«Αν γίνουμε κυβέρνηση, θα κλείσουμε τα σύνορα»

Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι έχει αποδείξεις που δείχνουν πως μετανάστες από τη χώρα επιστρέφονται με πτήσεις στην Ελλάδα.

«Θα κλείσω τα σύνορα, να μην περνάει κουνούπι. Και θα αλλάξω το Σύνταγμα και θα επιβάλλω για όσους κλέβουν και βιάζουν, ποινές όπως έχουν στη χώρα τους. Θα έχουμε νόμο και τάξη. [...] Θα κλείσω τα σύνορα και για τα τρόφιμα στην Τουρκία», σχολίασε.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε πως «είναι αδιανόητο να κάνεις πραξικόπημα μέσα στο κόμμα σου, εξαπολύοντας, παράλληλα, δριμεία επίθεση στην Αθηνά Λινού.

«Είναι αδιανόητο να κάνεις πραξικόπημα μέσα στο κόμμα σου. Πρόεδρος δεν ήταν ο Κασσελάκης; Γιατί πρέπει να το κάνεις όλο αυτό; Θεωρώ πως αυτή η πολιτική σήψη έχει καταντήσει ανθρωποφαγία. Τρώμε πολιτικά πτώματα και πρέπει να σταματήσει αυτό. 

[...] Φαντάσου να γίνει με την Τουρκία ένταση, να έχεις τον Ερντογάν απέναντί σου και την Λινού υπουργό Άμυνας ή υπουργό. Θα κλαίμε όλοι μαζί. Πρέπει ο πολιτικός να έχει αντοχές. Είδαμε και τον κ. Τσίπρα να πηγαίνει 16 ώρες σε σύσκεψη, να γονατίζει και να βγαίνει με έρπη. Γιατί δεν αντέχουν την πίεση», είπε.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.