Βελώνης: «Δεν μου άρεσε ο Άρης με την Αραράτ, θέλει προσοχή η ρεβάνς»

Metrosport Team01 Αυγούστου 2023

Ο Χρήστος Βελώνης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εικόνα του Άρη στο ξεκίνημα της σεζόν. «Υπάρχει περίπτωση να είμαι στο γήπεδο. Το πρώτο ματς δεν ήταν αυτό που περιμέναμε να δούμε, εύχομαι να αλλάξει η εικόνα. Ναι είναι περίοδος προετοιμασίας, αλλά η ομάδα έπρεπε να είναι έτοιμη. Δεν μου άρεσε, σε κανένα σημείο του ματς δεν είδαμε κάτι. Ίσως δεν ενσωματώθηκαν οι καινούργιες προσθήκες. Μακάρι να βρεθεί ο ρυθμός και η συνοχή στις γραμμές. Γιατί απειλήσαμε μία στο 90' με ένα σουτ και το γκολ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να δώσουμε χρόνο, δεν μπορούν να φανούν όλα από το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Απλά υπήρχε μία ατονία και πρέπει να δούμε μία αντίδραση. Οφείλει να προσέξει το δεύτερο παιχνίδι ο Άρης, δεν σημαίνει ότι θα το κερδίσει επειδή ο αντίπαλος είναι υποδεέστερος. Εύχομαι να δοθεί στους καινούργιους ο ρόλος που πρέπει.»

Επεσήμανε πως: «Οι καινούργιοι θέλουν χρόνο, οι παλιοί πρέπει να τραβήξουν πιο πολύ. Κάθε χρόνο φεύγουν δέκα, έρχονται δέκα και δεν μπορεί να υπάρξει ομοιογένεια. Πάλι δεν θα έχουμε ελληνικό στοιχείο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεκινήσει από τις ακαδημίες, αλλά δεν το βλέπω αυτό. Είναι δυσάρεστο. Είμαι σε ακαδημίες και αντιλαμβάνομαι ότι τα παιδιά έχουν όνειρα, αλλά δεν δίνονται ευκαιρίες, αν εξαιρέσω τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Αυτό θα έχει αντίκτυπο στο πρωτάθλημα.

Κατέληξε λέγοντας: «Όταν παίζεις στο «Βικελίδης», πρέπει να παίζεις επιθετικά. Ο αντίπαλος θα είναι πίσω και θα ψάξει να βρει αντεπιθέσεις. Ένα γρήγορο γκολ θα διώξει το άγχος. Η Ντιναμό Κιέβου που ακολουθεί είναι ιστορική ομάδα, με συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ας τελειώσει η Αραράτ και μετά βλέπουμε.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.