Βέλλιος: «Υπάρχουν πολλές δυνατότητες σε αυτήν την Εθνική»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε στην εκπομπή του Action 24, «Πάμε Γήπεδο» και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Αγγλία (10/10, 21:45), αλλά και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το δύσκολο παιχνίδι της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ: «Η Αγγλία είναι πάντα μια δυνατή και απρόβλεπτη ομάδα. Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν παίζει ο Κέιν, καθώς πρόκειται για το βασικό σέντερ φορ. Είναι αβαντάζ για την Εθνική ότι δεν παίζει αυτός. 

Όσον αφορά την Εθνική μας ομάδα, έχω ξαναφέρει πως είμαι φαν τα τελευταία χρόνια. Μου αρέσει πάρα πολύ. Διαθέτει πολύ ταλέντο. Τα παιδιά δείχνουν ότι είναι μια οικογένεια. Νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε προπονητής, τη δεδομένη στιγμή ο κ. Γιοβάνοβιτς έχει έναν πολύ ''ευχάριστο'' πονοκέφαλο για το ποιον θα βάλει, από τον επιθετικό μέχρι τον τερματοφύλακα».

Αν θεωρεί πως αυτή η φουρνιά μπορεί να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις: «Θεωρώ πολύ κρίμα που δεν πήραμε την πρόκριση για το φετινό Euro. Υπάρχει πολύ ταλέντο και υπάρχουν οι δυνατότητες. Αυτή η ομάδα μπορεί να αντιμετωπίζει ομάδες όπως η Γαλλία στα ίσα. 

Πλέον υπάρχει ο κατάλληλος προπονητής που έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται και πιστεύω ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μεγάλες ομάδες. Θεωρώ πως θα βλέπουμε ωραίες στιγμές πλέον. Η Εθνική θα ξαναγεμίσει τα γήπεδα».

Για τη Νέα Σαλαμίνα: «Ήταν κίνητρο για εμένα να έρθω σε μία ομάδα όπως η Νέα Σαλαμίνα, καθώς κυνηγάει εδώ και χρόνια μια θέση στην εξάδα. Αυτός είναι ο στόχος. Μίλησα με το προπονητικό τιμ και πολλούς ανθρώπους πριν έρθω εδώ. Είναι εντελώς διαφορετικό βήμα να φύγω από την Α' Ολλανδίας και να έρθω στην Κύπρο με ένα συμβόλαιο που ακόμη έτρεχε και θα μπορούσε να ανανεωθεί καθώς ήταν 1+1. Πλέον έχω αλλάξει πολλές ομάδες και είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα πάμε καλά». 

Για τα ταλέντα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι πάρα πολύ θετικό και πάρα πολύ όμορφο που υπάρχει αυτή η συγκυρία στην Εθνική ομάδα. Δεν σου κρύβω πως μπαίνω και εγώ στη θέση τους. Ξεκίνησα να αγωνίζομαι στην Εθνική στα 16 και καταλαβαίνω αυτήν τη ''δίψα'' που έχουν για να αγωνιστούν. Χαίρομαι που είναι πρωταγωνιστές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.