Βέλλιος: «Ο Ηρακλής μπορεί να σωθεί μόνο με μία πολιτική απόφαση»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2023

Το όνειρο του ζει στην Ολλανδία ο Απόστολος Βέλλιος, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει πάρει από το χέρι τη Τσβόλε, οδηγώντας την στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Ολλανδίας, με τον έμπειρο στράικερ να μιλάει στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τα όσα βίωσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, τη νέα χρονιά αλλά και τη δίψα του που παραμένει η ίδια.

Αρχικά ανέφερε για την εμπειρία του στην Τσβόλε: «Είναι συναισθήματα τα οποία περιγράφεις πολύ δύσκολα, δεν το περίμενα να γίνει όλο αυτό. Μου φαίνεται σαν ένα όνειρο τρελό. Ένα ακόμα μοναδικό συναίσθημα είναι το γκολ, για να το ζήσεις αυτό το συναίσθημα πρέπει να είσαι στο γήπεδο, είναι μοναδικό. Πολλές φορές ακόμα και όταν δεν παίζω, φωνάζουν το όνομα μου και ο προπονητής με βάζει».

Για να προσθέσει: «Νομίζω ότι από τα λόγια που έχω ακούσει, αρέσει η συμπεριφορά μου, τους αρέσει ένας ποδοσφαιριστής να δίνει το 100% του χωρίς να παίζει ρόλο ο χρόνος που αγωνίζεται, είτε 90 λεπτά είτε 3΄».

Για την ανυπομονησία του, ανέφερε: «Έφυγα 25 Μαΐου και μέσα σε μία εβδομάδα ανυπομονούσα να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Τώρα έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις και δεν είναι μόνο... «Βέλλιος, Βέλλιος». Νομίζω ότι είμαι καλύτερα από ότι όταν ήμουν 18, 20, 25».

Για το όνειρο του: «Το όνειρο μου ήταν να πάω να ανεβάσω την ομάδα στην πρώτη κατηγορία και στόχος μου για φέτος είναι να κάνουμε μία καλύτερη χρονιά από ότι φέτος. Εγώ ανανέωσα εκ νέου για 2+1 χρόνια, κάτι που είναι ιδιαίτερο για την Ολλανδία όταν ένας παίκτης είναι πάνω από τα 30».

Για τους Έλληνες επιθετικούς που αγωνίζονται στην Ολλανδία: «Πάει καλά η υπόθεση στην Ολλανδία με τους επιθετικούς, σε λίγο καιρό κάθε ομάδα θα έχει έναν Έλληνα επιθετικό».

Ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή του Γκουστάβο Πογέτ να μην καλέσει αρχικά τον Δουβίκα, «Είναι θέμα προπονητή το τι στυλ θέλει να παίξει, πρόκειται για έναν καλό παίκτη, βάζει τη μπάλα στα δίχτυα, δεν νομίζω ότι θα είχε διαφορετική άποψη ο προπονητής».

Ενώ για τη δική του επιστροφή στην Εθνική: «Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν θα ήθελε να επιστρέψει, όχι μόνο στην Ελλάδα σε οποιαδήποτε Εθνική, είμαι διψασμένος για αυτό».

Για τον Ηρακλή, υπογράμμισε: «Πάντα υπάρχει η ερώτηση για τον Ηρακλή, αλλά η απάντηση είναι η ίδια. Η ομάδα μπορεί να σωθεί μόνο με μία πολιτική απόφαση και αυτό το ξέρουν όλοι, ακόμα και άνθρωποι που δεν είναι Ηρακλής, ξέρουν ότι η ομάδα έπεσε για εξωαγωνιστικούς λόγους».

Ενώ για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα: «Το μυαλό μου είναι εκεί, κάνω κάθε ημέρα προπόνηση, οπότε δεν σκέφτομαι κάτι άλλο τώρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.