Βέλιτς: «Περιζήτητη η γραμμή κρούσης της Εθνικής-Λείπει η διάρκεια στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Για την εικόνα της Εθνικής ομάδας, την απόδοση του Παναθηναϊκού καθώς και τις εντυπώσεις του από ΠΑΟΚ και Άρη μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Γιάσμικο Βέλιτς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για την Εθνική Ομάδα: «H Εθνική ομάδα παίζει πιο σύγχρονα. Ο τρόπος ανάπτυξης της βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο σχηματισμό, έχει ποιοτικούς παίκτες. Γίνεται μια προσπάθεια για μια πιο επιθετική ταυτότητα. Είναι καλή αυτή η φουρνιά των παικτών, υπάρχει πληρότητα στις επιλογές με εξαίρεση τη μεσαία γραμμή που θα μπορούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει περισσότερους παίκτες. Η γραμμή κρούσης είναι περιζήτητη».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο δεν στηρίζεται στο επιθετικό πρεσάρισμα όπως η ΑΕΚ, που ήταν δυνατή σε αυτό το κομμάτι τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος, η ΑΕΚ δεν είναι τόσο συνεπής σε αυτό το κομμάτι. Ακόμη, ψάχνει ταυτότητα ο Παναθηναϊκός αλλά στενεύουν τα περιθώρια. Έγινε προσπάθεια από τη διοίκηση, έχουν έρθει παίκτες αξίας, υπήρχαν ανορθογραφίες στο χτίσιμο του ρόστερ αλλά πρέπει να βρει μια σταθερότητα, ένα τρόπο παιχνιδιού που θα εξυπηρετηθεί από τις επιλογές των προπονητών».

Για ΠΑΟΚ και Άρη: «Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Άρης βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και είναι καλύτεροι από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή, έγιναν αλλαγές αλλά ίσως δεν καλύφθηκαν οι ανάγκες που υπήρχαν. Έχει ποιότητα, έχει σταθερότητα αλλά του λείπει η διάρκεια. Δημιουργεί πολλές ευκαιρίες αλλά δεν βάζει εύκολα γκολ. Ο Άρης έχει πιο ποιοτικό υλικό και δείχνει να περιμένει και δημιουργεί υπεραξίας, όπως ο Ντιανί, ο Μορόν, ο Σίσκο. Ο προπονητής γνωρίζει καλά την ομάδα και φέτος δείχνει καλύτερη εικόνα από τις προηγούμενες χρονιές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.