Βέλεθ: «Στην Ισπανία μπορεί να μην έχει ομάδες με τόσους Ισπανούς»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Φραν Βέλεθ μίλησε στην κάμερα της Nova για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ (15/9, 20:30, Live Metrosport.gr - Metropolis 95.5), για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, και τόνισε τι πρέπει να προσέξουν για να φύγουν ο "κίτρινοι" με το διπλό από το Ηράκλειο, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία των Ισπανών στο φετινό ρόστερ.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Όπως συμβαίνει πάντα, το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα, για να πάρουμε τη νίκη εκεί».

Ο Ισπανός ρωτήθηκε τι πρέπει να προσέξουν, ώστε να φύγουν με τη νίκη από το Ηράκλειο: «Πρέπει να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Στην άμυνα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Γενικώς, έχουμε πρόβλημα σε αυτό το σημείο και πρέπει να το λύσουμε. Πρέπει να σταθούμε καλά ως ομάδα σε όλους τους τομείς, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για την απόκτηση του Χουάνκαρ και ότι πλέον υπάρχει μια ενδεκάδα Ισπανών, απάντησε με μια δόση χιούμορ: «Πράγματι, στην Ισπανία μπορεί να μην έχει ομάδες με τόσους πολλούς Ισπανούς παίκτες! Πάντως, ως ομάδα μάς βοηθάει αυτό, γιατί όταν είμαστε τόσοι πολλοί που μιλούμε την ίδια γλώσσα μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο».

Για τον Χουάνκαρ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που τον βρίσκω ξανά ως συμπαίκτη! Στον Παναθηναϊκό παίζαμε κάποια χρόνια μαζί, και μάλιστα στην αριστερή πλευρά της άμυνας δίπλα δίπλα, οπότε έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία από εκεί».

Τέλος, ρωτήθηκε αν η διακοπή ωφέλησε τον Άρη: «Η διακοπή μάς βοήθησε, να συγκροτηθεί καλύτερα η ομάδα και να αρχίσει να αγωνίζεται καλύτερα. Πιστεύω ότι η εικόνα μας στη συνέχεια θα είναι καλύτερη. Με τον Πανσερραϊκό κάναμε καλό παιχνίδι, όχι, όμως, το ίδιο και με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει, λοιπόν, να παίζουμε καλύτερα στο εξής ως ομάδα και πιστεύω ότι θα αρχίσει από εδώ και στο εξής να γίνεται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.