Βέλεθ: «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με τη συμμετοχή στα πλέιοφ»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2024

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο Περιστέρι, ο Φραν Βέλεθ πήρε θέση μπροστά από την κάμερα της NOVA, κάνοντας τις δικές του προβλέψεις για την εξέλιξη του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, το απόγευμα του Σαββάτου (17/02, 19:00). Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός στόπερ στάθηκε στη σημαντικότητα αυτής της εκτός έδρας νίκη. 

Και αυτό, γιατί όπως επισήμανε και ο ίδιος στις σχετικές του δηλώσεις, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν κλειδώσει ακόμη την παρουσία τους στην πεντάδα, σχολιάζοντας παράλληλα και τη δική του επιστροφή μετά το δύσκολο διάστημα που πέρασε λόγω του τραυματισμού του.

Αρχικά, για το νικητήριο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό, δήλωσε πως: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ για την ομάδα, γιατί μας έφερε πιο κοντά στον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να το ξεχάσουμε, όμως, γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας με τον Ατρόμητο».

Για το αν η πορεία προς τον τελικό του Κυπέλλου, τους επιτρέπει να συγκεντρωθούν και στο πρωτάθλημα:  «Δεν είναι δύσκολο να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και στους αγώνες πρωταθλήματος, γενικότερα, μέχρι τη ρεβάνς. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα αυτά και το κατανοούμε. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με την εξασφάλιση της συμμετοχής μας στα πλέι οφ. Πρέπει να νικήσουμε τον Ατρόμητο για το σιγουρέψουμε αυτό, οπότε πάμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι».

Για την επιστροφή του και την «επάνοδό» του με το γκολ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου: «Δεν είναι η πρώτη φορά που πέρασα μια σκληρή περίοδο. Κάθε φορά προσπαθώ να συνέλθω κι αυτό κάνω και τώρα. Το πιο σημαντικό για μένα κάθε φορά είναι να αγωνίζομαι, να βοηθάω την ομάδα στην άμυνα, όχι να σκοράρω».

Για την ύπαρξη πολλών Ισπανών συμπατριωτών του στο ρόστερ της ομάδας, είπε χαρακτηριστικά πως: “Πράγματι, βοηθάει την ομάδα αυτό, γιατί η κοινή γλώσσα που μιλάμε είναι κάτι σημαντικό. Επιπλέον, ξέρουμε πώς παίζει ο καθένας από εμάς κι αυτό δίνει έξτρα βοήθεια στην ομάδα”.

Τέλος, για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και το τι θα πρέπει να προσέξει ο Άρης σε αυτό το παιχνίδι, εστίασε στα εξής: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Παίζει πολύ καλά ο αντίπαλος και είναι καλά οργανωμένος στο γήπεδο. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο κι αυτό πρέπει να το προσέξουμε. Είναι δυνατός, γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.