Βέλεθ: «Η είσοδος στην 4άδα απαιτεί βελτίωση»

Γιώργος Στράντζαλης30 Ιουλίου 2024

Αποστολή στην Ολλανδία: Γιώργος Στράντζαλης 

 Ο Φραν Βέλεθ ανήκει στις παλιοσειρές του Αρη, παρά το γεγονός ότι για κάποια χρόνια βρέθηκε σε άλλες... πολιτείες. Επέστρεψε για να κλείσει την παρένθεση που είχε ανοίξει με την αποχώρησή του. Μετά τους τραυματισμούς που είχε στη διάρκεια της περσινής σεζόν είναι πλέον υγιής και έτοιμος να προσφέρει με τις εμπειρίες και την προσωπικότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής. 

Με δηλώσεις του στη «Metrosport» και το metrosport.gr, ο Ισπανός αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα και μίλησε ρεαλιστικά.... 

 «Η ομάδα έχει συνεχίζει να εξελίσσεται, φυσικά υπάρχουν περιθώρια. Σε σχέση με την πρώτη χρονιά όμως τα πράγματα έχουν βελτιωθεί αρκετά», είπε και έγινε πιο συγκεκριμένος: «Χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω ως ομάδα, ως ρόστερ αλλά και εκτός αγωνιστικού. Δε φτάνει μόνο να φέρνεις καλούς καινούργιους παίκτες». 

Αναφέρθηκε και στις μεταγραφές που έχουν ήδη γινει: «Έχουν γίνει ήδη κάποιες κινήσεις. Ο Πιόνε Σίστο για παράδειγμα θα είναι σημαντικός παίκτης για μας, ο Μόντσου θα έρθει, περιμένουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές». 

Και σημείωσε για τον Μόντσου: «Είναι παίκτης που θέλει την μπάλα. Μπορεί να παίξει σαν οκτάρι, σαν δεκάρι, σε αρκετές θέσεις. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Το να έχουμε την κατοχή της μπάλας είναι σημαντικό για μας, πρέπει φέτος να έχουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας. Αν δείτε τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχουμε, μπορείτε να καταλάβετε ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Στάθηκε στην περίοδο που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμών, λέγοντας ότι...«ήταν δύσκολα. Μόλις άρχισα να μπαίνω στην ομάδα ήρθε ο τραυματισμός που μου πήρε πολύ καιρό για να επιστρέψω. Και μετά όταν ήταν να αρχίσω να ξαναπαίζω, ένα λάθος με κράτησε κι άλλο έξω. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.