Βελέντζας: «Καινούρια αρχή για τον Ηρακλή, τα καλύτερα έρχονται»

Χρήστος Λιάπης29 Μαΐου 2024

Ο Λευτέρης Βελέντζας έχει 182 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής στην Α’ Εθνική με τον Απόλλωνα, 26 με τον Ακράτητο, 12 με το Αιγάλεω και 27 με τον Ηρακλή την περίοδο 1998-1999. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport αναφέρθηκε στην πρώτη του παρουσία στον Ηρακλή αλλά και στο σήμερα. 

Αναλυτικά είπε: «Η ποδοσφαιρική μου παρουσία στον Ηρακλή ήταν από τις καλύτερες στην καριέρα μου. Ημουν τυχερός που ήμουν σε μια ομάδα που είχε πολύ καλούς παίκτες: Γιοβάνοβιτς, Κωνσταντίνου, Στολτίδη, Χάγκαν, Κωφίδη. Η ομάδα και ο κόσμος έμειναν χαραγμένοι στην μετέπειτα πορεία μου. Αυτό ίσως με επηρέασε να πω δύο τρία λόγια και να πιέσω όσο μπορώ τον κ. Μονεμβασιώτη να ασχοληθεί με τα κοινά του Ηρακλή».

Για τη φετινή σας παρουσία; 

«Η φετινή μου παρουσία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Ηρακλή με αρκετά προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, ήταν και αυτή μια ξεχωριστή εμπειρία που είχε αίσιο τέλος. Πιστεύω στις επόμενες μέρες θα γίνει μια καινούρια αρχή για την ομάδα του Ηρακλή και θα ξεκινήσει με σταθερά βήματα να βρίσκει τον εαυτό του, να είναι αυτός που πρέπει να είναι, για να φτάσει στη Σούπερ Λιγκ 1 και να πρωταγωνιστεί και εκεί. Γιατί αυτό αξίζει στον Ηρακλή, τίποτε λιγότερο».

Το θέμα της αδειοδότησης θα ξεκαθαρίσει αυτές τις ημέρες; «Νομίζω ναι. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία. Αυτό το ξεκαθαρίζει η επιτροπή που βγάζει τις αδειοδοτήσεις αλλά όπως έχει πει και ο κ. Ευγενίου, ο φάκελος είναι υπερπλήρης.

Η συμφωνία ισχύει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη γίνει το deal, αρκεί να γίνει αυτό που είπαμε και οι φετινές υποχρεώσεις να διευθετηθούν. Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά για να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει και να ξαναγεννηθεί ο Ηρακλής. Πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε αρκετά».

Οσο για εσάς; «Θα είμαι στην οικογένεια του Ηρακλή. Να γίνει η υπογραφή και όλα θα δρομολογηθούν. Να μην φοβάται κανείς από την οικογένεια του Ηρακλή ότι θα υπάρξει πρόβλημα».

Για το Καυτανζόγλειο; «Είναι η έδρα μας. Θα το χρησιμοποιήσουμε φέτος. Αν είναι στην αρχή της περιόδου ή όχι αυτό δεν μπορώ να το ξέρω».

Βελέντζας: «Τα καλύτερα έρχονται»

«Τα καλύτερα έρχονται. Ετοιμαστείτε» ήταν το μήνυμα του Λευτέρη Βελέντζα στους φιλάθλους του Ηρακλή.

Για το φετινό πρωτάθλημα είπε: «Είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή η πρωτιά. Ο Λεβαδειακός ήταν η καλύτερη ομάδα και πήρε την άνοδο. Σον δεύτερο όμιλο υπήρχε μεγαλύτερος ανταγωνισμός αλλά η Καλλιθέα στο τέλος έδειξε τα στοιχεία που έπρεπε για να πάρει το Πρωτάθλημα».

Πως πρέπει να γίνει το νέο Πρωτάθλημα; «Δεν μας ενδιαφέρει όπως και να γίνει. Θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, αν πάνε όλα καλά. Να στηριχθούμε στον εαυτό μας και με αυτόν τον τεράστιο κόσμο θα τα καταφέρουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Και όπως είπαμε να επιστρέψει ο Ηρακλής στη σούπερ Λιγκ 1, έτσι; «Δεν το συζητάω. Δεν είναι να σωθεί ή να κάνει μια καλή πορεία. Αυτά είναι παλιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.