Βέλα Τζούνιορ: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει και με τα μισά λεφτά καλύτερο από τον Αουγκούστο»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ,  Βέλα Τζούνιορ, κάνοντας το δικό του σχόλιο για το ενδιαφέρον της Κράσνονταρ να αποκτήσει τον Ντόουγκλας Αουγκούστο για το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, μίλησε και για την απροθυμία των ξένων παικτών να έρθουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Για το ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για τον Αυουγκούστο και την προοπτική πώλησής του για 7 εκατομμύρια: «Για τον Αουγκούστο είναι ένα πολύ καλό ποσό. Εγώ θεωρώ ότι θα είναι καλό και για τον παίκτη αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Αν το θέλουνε και οι δύο γιατί να μην γίνει...

 Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε καλά και βοήθησε. Αλλά αν είναι και οι δύο ευχαριστημένοι πρέπει να γίνει το deal. Με τα μισά λεφτά από τα 7 εκατομμύρια που δίνει η Κράσνονταρ μπορεί να βρει έναν καλύτερο ή τον ίδιο με τον Αουγκούστο αν ψάξει καλά στην Ευρώπη».

Παράλληλα, σχολίασε και την απροθυμία των ξένων παικτών να πάρουν μεταγραφή στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δυστυχώς, φταίει το γεγονός ότι δεν παίζουν οι ομάδες στην Ευρώπη. Πολλά παιδιά δυσκολεύονται να έρθουν στην Ελλάδα λόγου αυτού. Όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο μπει δυνατά στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα αρχίσουν να έρχονται και πάλι τα μεγάλα ονόματα. 

Εμείς εκείνα τα χρόνια που ήρθαμε ξέραμε για τον ΠΑΟΚ ότι έχει τεράστια ομάδα και πολύ μεγάλη ιστορία, αλλά στην Ευρώπη δεν τον ξέρουν. Αν με πάρουν και με ρωτήσουν για τον ΠΑΟΚ εγώ μπορώ να μιλήσω, γιατί ζω εδώ στην Ελλάδα. Έξω όμως δεν τα ξέρουνε όλα αυτά που βλέπω εγώ. Αν φτιαχτούν οι ομάδες και παίζουν στην Ευρώπη, θα αρχίσουν να έρχονται και οι παίκτες μόνοι τους και με λιγότερα χρήματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.