Βέλα Τζούνιορ: «Με επτά εκατομμύρια ο ΠΑΟΚ θα βρει άλλον Αουγκούστο»

Metrosport Team25 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός ατζέντης, Βέλα Τζούνιορ, ο οποίος μίλησε για το έντονο ενδιαφέρον της Ναντ για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο. 

«Με 7 εκατ. ευρώ τον δίνεις τον Αουγκούστο. Θα είναι ένα καλό deal για όλες τις πλευρές. Όμως τα 3 εκατ. ευρώ που δίνει η Ναντ είναι λίγα για την αξία του ποδοσφαιριστή γιατί έκανε ένα πολύ καλό Πρωτάθλημα και αξίζει πολλά περισσότερα. 

Πάντως, αν οι Γάλλοι δώσουν 7 εκατ. ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει έναν άλλον Αουγκούστο. Είναι μεγάλη η αγορά τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη Λατινική Αμερική. Βέβαια, αν μείνει ο Ντόουγκλας και η ομάδα καταφέρει να μπει στους ομίλους και κατακτήσει εγχώριους τίτλους τότε αυτόματα η αξία του θα ανέβει περισσότερο. Όλα εξαρτώνται πως θα πάει η ομάδα και ο ίδιος ο παίκτης. Εμένα ως παίκτης ο Αουγκούστο μου αρέσει, δίνει μια ισορροπία στο γήπεδο, τρέχει, παλεύει και μαρκάρει».  

Ο Βέλα σχολίασε και την πρόταση-μαμούθ των Σαουδάραβων στον Μπαπέ: «Απίστευτα πράγματα. Δεν θα ήθελα να πάει εκεί ο Μπαπέ. Να παραμείνει στην Ευρώπη για να κατακτάει Πρωταθλήματα και Τσάμπιονς Λιγκ και να ανεβάσει κι άλλο τα ρεκόρ του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.