Βέλα: «Σημαντικό ρόλο στην απόδοση του Τάισον, ο Λουτσέσκου και το επιτελείο του»

Metrosport Team14 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βέλα Τζούνιορ, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να μιλάει για τον συμπατριώτη του, Τάισον, ο οποίος ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως σημαντικό ρόλο για την απόδοση του έχει ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου με το τιμ του.

Αρχικά ανέφερε: «Μπράβο στον Τάισον, χαίρομαι πολύ για αυτόν. Το πιο σημαντικό που τον χαρακτηρίζει είναι η θέληση , αλλά χρειάζεται και ένα μπράβο στον Λουτσέσκου και τους βοηθούς του για το αποτέλεσμα που βγάζει μέσα από μία σωστή δουλειά που κάνουν μαζί του».

Προσθέτοντας για τη διεκδίκηση του τίτλου: «Αυτά τα ματς θέλουμε, πρόκειται για ένα φανταστικό πρωτάθλημα, μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε αυτό το πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Είναι φανταστικό και το χαίρομαι πάρα πολύ το πως έχει εξελιχθεί».

Ενώ για το αν μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και ο Άρης το Κύπελλο: «Μπορούν ΠΑΟΚ και Άρης να κάνουν... νταμπλ για τη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τη σειρά των αγώνων και ο Άρης αν είχε καλύτερη ισορροπία στο πρωτάθλημα θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι έχει τις πιθανότητες του στο κύπελλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.