Βαβρίτσας: «Περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ καθαρά οι αποδοχές Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ - Κακό το μομέντουμ της μεταγραφής για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Για τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ και τα δεδομένα της συμφωνίας μίλησε ο δημοσιογράφος του Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

«Το συμβόλαιο του μπορεί να πλησιάσει το ένα εκατομμύριο καθαρά και θα είναι πενταετές.  Ο παίκτης πληρώνει την εφορία που φτάνει το 45%. Ο Βιεϊρίνια θα παίξει σημαντικό ρόλο για να γνωρίσει τον Κουλιεράκη στο κοινό της Βόλφσμπουργκ. 

Ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ δεν ήθελε να τραβήξει άλλο η ιστορία με Κουλιεράκη και επεδίωξε να ολοκληρωθεί το deal. Ωστόσο, την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ με τη Βόλφσμπουργκ είχαν συμφωνήσει και είχαν υπογράψει. Είχαν συμφωνήσει πριν το παιχνίδι χθες. Η Άιντραχτ του ταίριαζε αλλά η μαχητικότητα, το ότι βάζει γκολ και ότι κάνει παιχνίδι από πίσω εντυπωσίασε τη Βόλφσμπουργκ και προχώρησε σε αυτή την πρόταση. 

Σας είχα πει ότι ο Κουλιεράκης τέλη Αυγούστου θα είναι στη Γερμανία. Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι η Βόλφσμπουργκ, περίμενα κάτι μεγαλύτερο είναι η αλήθεια. Το μομέντουμ που γίνεται η μεταγραφή είναι κακό για τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.