Βαβρίτσας: «Καλά εκπαιδευμε΄νος τακτικά ο Αηδόνης, μπορεί να κερδίσει πολλά ο Άρης»

Metrosport Team27 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού «Kicker» Γιώργος Βαβρίτσας και μίλησε για τον Αντώνη Αηδόνη, τον 22χρονο Έλληνα ομογενή αμυντικό της Στουτγκάρδης, που βρίσκεται προ των πυλών του Άρη.

Αρχικά ο Γιώργος Βαβρίτσας είπε για τον Αντώνη Αηδόνη: «Είναι ένα παιδί που έχει ποδοσφαιρικά ανδρωθεί στη Γερμανία, ήταν ένα από τα πρότζεκτ της Στουτγκάρδης γιατί προωθήθηκε νέος στην ομάδα. Έκανε νέος ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα αλλά έκανε μόνο 2 συμμετοχές. Λίγο οι καταστάσεις στην ομάδα, λίγο οι αλλαγές προπονητών, σαν νέο παιδί θέλεις έναν προπονητή να σε πιστέψει στην αρχή. Τον είχαν δώσει δανεικό στην Ντιναμό Δρέσδης, έκανε 12 συμμετοχές, η ομάδα πήγαινε να σωθεί. Η Στουτγκάρδη τον άφησε ελεύθερο στα 22 του και συμφώνησε με τον Άρη».

Ποια τα αγωνιστικά του στοιχεία: «Είναι καλά εκπαιδευμένος τακτικά συν το ότι κατεβάζει καλά την μπάλα, το περιβόητο μπιλντ απ που η Στουτγκάρδη είναι σύλλογος που το διδάσκει. Έχει και ταχυτητα. Θεωρώ ότι ο προπονητής του Άρη έχει συζητήσει με τον Παλίκουτσα και κάπως έτσι προέκυψε και η προοπτική μετακίνησης στον Άρη».

Αν ο Αηδόνης αποδειχθεί λαχείο για τον Άρη: «Αν ο οργανισμός του Άρη πιστέψει σε αυτό το παιδί και του δώσει χρόνο να προσαρμοστεί, νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει πολλά ο Άρης από αυτόν τον παίκτη. Μπορεί η μετάβαση να είναι σε 6 μήνες, σε έναν χρόνο, άλλοι παίκτες σε 20 μέρες δείχνουν πράγματα. Είναι παίκτης με σωστή τακτική βάση. Είναι παιδί χαμηλών τόνων, ο πατέρας στηρίζει την προσπάθειά του στο 100%».

Για τον Μισιτζάν που απασχολεί τον ΠΑΟΚ: «Ο Μισιτζάν παραμένει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Νυρεμβέργης. Η ομάδα έπεσε, είχε χιαστούς, μετά είχε και μια δικαστική περιπέτεια με έναν συνταξιούχο που τον έβρισε. Δε λέω ότι φταίει ο παίκτης αλλά τότε η Νυρεμβέργη ξεκίνησε στην Bundesliga, έπεσε στην Β’ Γερμανίας και πήγε να πέσει και στη Γ’. Ο ΠΑΟΚ έχει τον Νάρεϊ από τα δεξιά που έχει πάρει τη φανέλα του βασικού και το ίδιο μπορεί να γίνει και για τον Μισιτζάν από τα αριστερά. Έχει και ταχύτητα και τελική προσπάθεια και το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.